Saját KB bal
Saját KB jobb

Ez a hős kutya mentette meg a családot az őrjöngő apától

Előzetes letartóztatásba került az a pécsi férfi, aki csak azért nem tudta összeverni családját, mert saját kutyája megakadályozta ebben. Gina, a keverék staffordshire terrier akkor ugrott a férfinak, amikor gyerekeire emelt kezet. A férj két éve láncfűrésszel akarta feldarabolni feleségét a nyílt utcán.

Megvédte a családját egy kétéves keverék staffordshire terrier Pécsett. Gina így hálálta meg, hogy a család befogadta, miután két hónaposan kitették egy autóból. Az egyébként jámbor kutya az eset óta különösen viselkedik, lehet, hogy a támadó apát nem fogja visszaengedni a házba.

“Megöllek, és elvágom a torkod!” – kiabálta K. Gábor (39) felségének, majd utána dobott egy fémszéket. A férfiben megközelítőleg négy liter bor volt, amikor hazaért, és úgy érezte, meg kell fegyelmeznie családját. Miután feleségét fojtogatta, a segítségért kiabáló lányai ellen fordult. A rendőröket a nagyobbik lány hívta ki, annyira megrémült az apja viselkedésétől.

– Anyát fojtogatta, én csak azért estem el, mert az asztalt felém lökte. Megütni már nem tudott, mert Gina közbelépett – mesélte lapunknak.

– Amikor ököllel ütött a nagylányom, Dalma felé, a kutya azonnal nekitámadt. Valójában neki köszönhetjük, hogy nem vert minket össze. Gina vicsorgott és morgott felé, amitől a férjem megijedt – mondta lapunknak a feleség, aki szerint, ha a kutya nincs ott, a lányt biztos megüti az őrjöngő férj. – Bele sem merek gondolni, hogy milyen verést kaptunk volna mindannyian – mondta az anya. A család végül néhány karcolással megúszta a támadást.

Tovább a cikkre.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...