Saját KB bal
Saját KB jobb

Vonz a Tisza-tó vadregényes tája egy kutyás kiruccanásra? Látogassatok el kedvencetekkel a Tisza Balneum Hotel****-be!

A szállodakomplexumot egy háromszintes 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 9 különálló kétszintes kisház alkotja, ahol további 18 lakosztályban élvezhetik Vendégeink a tóparti környezetet.

A Balneum SPA egyedülálló relaxációs élményt nyújt Vendégeinek, hiszen a csend, a természet közelsége és a nyugalom harmóniája az intenzív kikapcsolódás feltételeit teremtik meg.

S hogy milyen programlehetőségek állnak rendelkezésetekre kedvenc négylábú pajtásoddal? A páratlan természeti környezetű Tisza-tavi régió ebben is igen sokszínű és változatos! Az alábbi programokat ajánljuk Nektek aktivitásotoktól függően:

  • A pihentető nyaralás szerelmeseinek: a Tisza Balneum Hotel****-ben tökéletes harmónia és nyugalom vár. A szolgáltatások széles kínálata együttesen lehetővé teszik a test, a szellem és a lélek egyensúlyának megteremtését, s mindeközben nem kell magára hagynod kedvenc négylábúdat sem, hiszen a Platán Étterem üvegterasza háziállattal látogatható. Az esti labdajátékra a szálloda kiserdőjét ajánljuk.
  • A szabadtéri tevékenység szerelmeseinek: a csónaktúrákon való részvétel és a horgászat remek közös program lehet, amennyiben kutyusod nem „tengeribeteg”. A település minden kikötője beengedi a háziállatokat és a legtöbb túravezető is szívesen látja csónakjában a négylábúkat. A Szabics Kikötő két tanösvénnyel is rendelkezik: a Tiszavirág Ártéri Sétaúttal és az Örvény Pákász Tanösvénnyel, melyek kellemes túrázási élményt nyújthatnak.

Tisza Balneum Hotel

Napközben kellemes sétát tehettek az 1,7 kilométerre elhelyezkedő kutyastrandra. A Mancsos Pancsoló a szabadstrand és a Morotva Kerékpáros Pihenőpark között terül el, a kutyastrandon egy mini agility pálya is helyet kapott.

  • A kalandok szerelmeseinek: a kutyával történő kalandozás célállomása lehet akár a karcagi lombkoronasétány, a kiskörei hallépcső, a tiszaigari arborétum vagy jobb idő esetén a Hortobágyi Nemzeti Park is, melyek feledhetetlen élményeket nyújthatnak. Az ide látogatás során a hortobágyi Pusztai Állatparkba is betérhettek kedvencetek társaságában.
  • A sportok szerelmeseinek: a bringás-kutyás tókerülést javasoljuk, természetesen mindezt a KRESZ szabályai szerint, a kerékpár után köthető kutyaszállítóval és sok-sok megállóval, lehetőleg hűvösebb időben. A futáspártiaknak sem kell választaniuk a mozgás és kedvencük között, hiszen akár már a szálloda körüli terepen is van lehetőség különféle távokon, a kutyust pórázon vezetve edzeni. Ha kedvenced kedveli a vízi élővilágot is, a hotel kenujával útnak indulhattok egy kellemes evezős programnak.

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...