Kitakarodnak a kutyák a lakásból, különben elvágom a torkukat! – mondta a mentős

Nem szeretnénk feszültséget kelteni és bizonyítékok hiányában állást foglalni az alábbi ügyben. Az ittlakunk.hu cikke azonban arra késztetett minket, hogy megosszuk olvasóinkkal ezt a történetet. Egy neve elhallgatását kérő lágymányosi lakó meglepő történetettel kereste meg az ittlakunk.hu szerkesztőségét. Egy éve azzal kezdődött minden, hogy a házukban egy férfi módszeresen bántalmazta a kutyáját, ezt a hölgy be is jelentette a rendőrségen.

A kutyát azóta biztonságba helyezték, és most október 21-én lett volna a tettessel való szembesítés a kapitányságon. Bár adatai titkosítását kérte, a vádlott október 20-án este másfél órán keresztül üvöltött az ablaka előtt, hogy megöli, ha elmegy a másnapi szembesítésre.

A szívbeteg hölgy, hívta a 107-et, hogy intézkedjenek a rendőrök, majd szólt a mentőknek is. Első hívásra a rendőrök nem jöttek, a kapitányságon a telefont másodjára felvevő hölgy pedig nem akart segíteni. Mikor a hölgy dühében közölte vele, hogy ha nem jönnek, ő megy le, és kibelezi az üvöltöző férfit, a rendőrnő ráhagyta, tegye azt.

Később mégis megérkeztek a rendőrök és a mentősök is. A mentős épp vizsgálni kezdte a hölgyet, mikor a férje hazaért a család két kutyájával. Ekkor hangzott el a címben olvasható mondat: „Kitakarodnak a kutyák a lakásból, különben elvágom a torkukat!”

Ahogy az ittlakunk.hu írja, nem volt lehetőségük meghallgatni a másik (harmadik, negyedik) fél véleményét az esetről. Állításuk szerint szerencsére most már az érintett hölgy jól van, a bántalmazott kutya is biztonságban van, hogy mi lett a kutyaverővel, nem tudjuk.

(A fenti kép csak illusztráció)

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: ittlakunk.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...