Cipőért indult, kutyákkal tért haza a sztárséf

Vásárolni indult, kutyákkal tért haza a népszerű sztárséf-műsorvezető. Erről mesélt James Martin a napokban a The Sun brit online magazinjának. 

James Martin, – akinek egyébként gasztro-műsora nálunk a TV Paprika csatornán látható rendszeresen – hirtelen felindulásból döntötte el, hogy négylábúakkal osztja meg az otthonát, és ahelyett, hogy átgondolta volna, mekkora felelősséggel jár egy eb nevelése, rögtön kettőt is megvásárolt. Az elbűvölő szempároknak ugyanis nem tudott ellenállni a Harrods kisállat részlegén. Bár döntése igencsak felelőtlennek tűnik, de azóta mindennapjai tényleg a kutyák körül forognak.

Martin elmondása szerint csak egy új cipőért ment az üzletközpontba, de a szintek között eltévedt, és egy kisállat-kereskedésnél találta magát. Először a Ralph nevű Lhasa Apso kiskutyával találkozott a tekintete, és nem volt kérdés számára, hogy magával viszi, de Cooper nevű pajtiját, a barátságos cocker spánielt sem tudta otthagyni.

kutyabarat kutyabarát

A 45 éves Jamesnek nincsenek gyermekei, mégis teljes az élete, és ráadásul most nem egy, hanem rögtön két szerető családtagra lelt a hűséges ebek személyében. Közösségi oldalán rendszeresen posztol az ebekről, látszik, hogy hatalmas az összhang a kis családban. Hirtelen döntés ide vagy oda, igyekszik minél jobb gazdája lenni négylábúaknak. 

 

Szerencsi Évi

(kutyabarát.hu)

Forrás: www.thesun.co.uk

Kép: Twitter (James Martin)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...