Különleges, szinte hihetetlen kutyabarátságok

A természet csodás teremtményei sokszor meglepőek és felülmúlják minden képzeletünket. Tudományosan még senki nem bizonyította be, hogy a kutyák a világ legbarátságosabb állatai, de az alábbi kis történetek mindennél világosabban mutatják azt, hogy a kutyák fantasztikusan nyitottak, kreatívak és közvetlenek. 

1. Bubbles, az árva elefánt és Bella, a kidobott kölyök

Bubbles szüleit orrvadászok ölték meg hazájában, állatvédők segítségével került Dél-Karolinába, ahol találkozott Bellával, a kölyökkutyával. Bellát szinte az alomból dobták utcára és szintén az állatvédőknek köszönheti életét. A két kis árva itt találkozott és rövid idő alatt a legjobb barátok lettek.

2. Jag, a jaguár és Bullet, a jack russel

Jag Dél-Afrikában, az Adwaaba Lodge vadállat parkban él. Amikor megérkezett a parkba, nehezen viselte az egyedüllétet és egyre magányosabb lett. Ekkor mutatták be neki Bullet-et, a kis jack russelt, akivel elválaszthatatlan barátságot kötöttek.  Együtt csinálnak mindent a nap 24 órájában. Együtt esznek, alszanak, játszanak.  A videón Jag gondozója beszél róluk.

3. Kate, a német dog és Pip az őzgida

Pip elárvult őzgidaként került a Springett családhoz, akik befogadták és felnevelték német dogjuk, Kate segítségével. A kutya – bár soha nem voltak saját kölykei – tökéletes anyukaként gondoskodott a kis őzgidáról, óvta, védte és szárnyai alá vette.

4. A labrador és a delfin

Talán az egyik legfurcsább és legérdekesebb páros Írországban éldegél Tory Island-en, egy helyi delfin és egy helyi labrador. Találkozásaik helyszíne pedig a helyi kikötő.Úszás közben találtak egymásra és a kutyus minden alkalommal, amikor arra sétálnak gazdájával, azonnal megy a vízbe, hogy barátjával mókázzon.

5. Hannah cica és az ő kölyke

Ez a cicus bizonyára nem foglalkozik a kutya-macska sztereotípiával, hiszen attól a perctől kezdve, hogy a családba érkezett ez a pici kölyökkutya, azonnal elkezdett gondoskodni róla, szeretgeti, játszik vele, mosdatja, gondoskodik róla.

 

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...