Saját KB bal
Saját KB jobb

Ezt csinálja Kate Upton kutyája, amikor nem egy csonttal üti el az időt

Számtalan példáját láthattuk már annak, amikor egy híresség bevezeti kutyáját a showbiznisz világába. Katy Perry miniatűr uszkárja, Nugget például reklámfilmben kapott szerepet, míg Kate Upton boxere tavaly 6 részes videóban tűnt fel, egy okosnyakörvet népszerűsítve. Egyébként rendszeresen a magazinok hasábjain követhetjük kalandjait, amikor gazdájával reptereken kapják lencsevégre.

A modell és Harley névre hallgató kutyája között állítólag nagyon szoros a kapocs, és elég a róluk készült felvételekre pillantani, hogy megbizonyosodjunk e tényről. Az okosnyakörv kapcsán leforgatott, erősen reklámszagú sorozatnak hála bepillanthatunk kettejük közös életébe, láthatjuk őket például bújócskázás közben, amit a kiegészítőbe épített GPS és ledes fény miatt Harley elveszít ugyan, mégis örülünk, hogy van, mert Kate legalább biztosra mehet, kutyáját sosem téveszti szem elől.

A videók szerint Harley éppen úgy áll a kamera elé, mint világhírű gazdája, akivel közösen edzenek, sétálnak, és tanulnak. A lesifotósoknak hála tudjuk, nem csak a közös munka alatt töltenek együtt sok időt, a modell szürke hétköznapokon sem mozdul ki otthonról Harley nélkül. Hogy csak minimális esetben kelljen elválniuk egymástól, Kate például kutyabarát edzőterembe jár.

A lenti videó az említett 6 részes sorozat egyik felvétele. Ha megnéznéd, hogyan viselkedik Harley a kamera előtt, és mivel telnek napjai modell gazdája mellett, pillants bele.

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: moderndogmagazine.com, www.linkakc.com
Videó: Youtube
Kép: youtube (8_Harley)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...