Saját KB bal
Saját KB jobb

Ismert zenészek jótékony célú naptárral segítenek az árva kutyákon

Az állatok szeretete különböző zenei kultúrát, irányzatot képviselő embereket is összeköt. A Vigyél Haza Alapítvány évente igényes fali naptárral buzdítja a jóérzésű állatbarátokat, az árva kutyák örökbe fogadására.

A készülő naptáron azt szeretnék bemutatni, hogy az állatok szeretete különböző zenei kultúrát, irányzatot képviselő embereket is összeköthet. Az idei fotózásra a hazai zenei élet meghatározó szereplői közül vállalkoztak néhányan egy-egy kedves, keverék kutyával. A fotókon találkozhatunk Radics Gigivel, Danics Dórával, Harcsa Veronikával, Horgas Eszterrel, Sebestyén Mártával, Farkasházi Rékával, az Oszkár díjas „Mindenki” film két főszereplőjével Gáspárfalvi Dorkával és Hais Dorottyával, Lovasi Andrással és Földes Eszterrel, Király Viktorral, Felcser Mátéval, Fluor Tomival és Tasnádi Bencével is. Az alapítvány az eladásból származó bevételt, kizárólag és közvetlenül az árva állatok gyógyítására fordítja.

A képeken szereplő művészekről és a kutyákról (a hónapok sorrendjében)

Tasnádi Bence

Színész, zenész, énekes, a Katona József Színház társulatának és az Ed Is On zenekar tagja.

Tücsök egyéves kislány, aki elgázoltan került az Illatos útra. Alapítványunk vállalta a kutya gyógyíttatását, majd örökbe adását. Most már egészségesen keresi új gazdiját, aki lakásban tartaná őt.

Horgas Eszter

Fuvolaművész

Picur ötéves nőstény kiskutya, aki pest kertvárosi részén kószált, majd a kerületi önkormányzat kennelébe került. Alapítványunk befogadta, megszépítette majd örökbe adta őt Mártának és Istvánnak. Most pesti lakásban él két idős cica, egy vak kanári és két tengerimalac társaságában.

Felcser Máté

Énekes, a Punnany Massif zenekar tagja

Csibésznek meghalt a gazdija, aki korábban az Illatos útról hozta ki a fiatal foxit. A lakásban tartott családi kedvenc gyorsan láncra került, igy alapítványunk gondozásába vette őt, majd  megtaláltuk számára új, végleges gazdit Zsuzsi és Dani személyében.

Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya

Gyerekszínészek, az Oscar díjas „Mindenki” főszereplői

Misa Budapesten kószált, majd gondozásunkba vettük a nyitott, játékos, eleven kisfiút. Oltásait követően Nóra és Zoltán többször látogatták őt és közösen eldöntöttük: pesti, kertes házukban lesz a legjobb hely számára.

Danics Dóra

Énekesnő

Kókusz 8 hónapos kisfiú, aki Pesten az utcán kóborolt. Az elhanyagolt fiatal kutya gyógyítása után egészségesen, oltva adtuk örökbe önkéntes munkatársunknak Viviennek, aki szegedi otthonában szeretettel gondozza őt.

Farkasházi Réka

Színésznő, énekes

Francit és Mancit a három hónapos kutyákat kidobhatták a város peremén. A két kis árvát meggyógyítottuk, majd megkezdtük a gazdik keresését. A rosszcsontok képei megtetszettek Farkasházi Rékának és férjének, Bencének és háromgyerekesre családjukba fogadták őket.

Fluor Tomi

Rapper, a Wellhello zenekar tagja

Sári, a négyéves keverék kislány nagyon rossz körülmények között élt gazdájával a fővárosban. Tulajdonosa lemondott róluk és – négy kölykével együtt – alapítványunk gondozásba vette őket. A nagyon félénk kutyust Gabriella és Péter fogadták örökbe.

Sebestyén Márta

Énekes, előadóművész

Bojtár hároméves keverék kan kutya, aki három hónapot töltött az Illatos úton, majd alapítványunk gondozásába vette őt. Nagyon kedves, barátkozó kutyus, akinek a mindene a labda. Oltva, ivartalanítva keresi új, végleges gazdiját, aki lakásában tartaná őt.

Radics Gigi

Énekesnő

Nyuszi már kétszer járt az Illatoson: befogadta valaki, majd egy hét múlva visszavitte őt. Alapítványunk gondozásába vette a bátortalan kislányt. Lászlót tavaly ismertük meg, amikor másik kutyáját örökbe fogadta. Tudtuk, hogy ha Nyuszit is magához veszi, akkor ő a legjobb választás.

Király Viktor

Énekes

Borisz, a keverék kiskutya mamájával és testvéreivel rossz körülmények között élt pesten, majd mindannyian alapítványunk gondozásába kerültek. Kalandos fordulatok után Borisz most már családtagként tágas, budai lakásban él, és sokat időzik Eszterék dunaparti nyaralójában is.

Harcsa Veronika

Énekes, dalszerző

Füge Budapesten kószált testvérével a Rákospatak mentén.  A három hónapos kisfiút alapítványunk gondozásba vette, megszabadította élősködőitől, majd hamarosan örökbe adta őt. Most Adinával és Jánossal budai kertes házban él.

Földes Eszter és Lovasi András

Színésznő és zenész, énekes házaspár.

Bingót az utcán találták, majd alapítványunkhoz került gondozásba. Korábban baleset érhette, és a vállában a törés rosszul forrott össze. A korrekciós műtéteket követően a fiatal kutyát Mariann fogadta örökbe és most Gyulán, kertes házban élnek.

A jótékonysági naptár mindig jó ajándék:

Vizslások figyelem! Elindult a Nagy Vizslanaptár 2019. szereplőválogatása

A hétköznapi kutya apukás jótékonysági naptárnál nem lesz cukibb 2019-ben

Egymillió dollár bevétel egy jótékonysági naptárból

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Vigyél Haza Alapítvány
A képeket Katona József Színházban, a Vizslafotózás.hu (fotó: Göblyös Péter) készítette
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok