Saját KB bal
Saját KB jobb

Ki lehet idén az Év kutyabarát cukrászdája?

Immáron ötödik éve rendezzük meg az Év kutyabarát helye kampányunkat, melyre nagy örömünkre évről évre egyre több kutyabarát szolgáltató és hely jelentkezik. Idén rekord mennyiségű jelentkezőnk van: összesen 135! Nagyon büszkék vagyunk minden résztvevőre, hiszen ezzel nem csak a felelős kutyatartás iránti elkötelezettségüket és a kutyák, illetve kutyás vendégek iránti szimpátiájukat fejezik ki, hanem jó ügyet támogatnak: a nevezési díjból a Noé Állatotthon védenceit, valamint a „Kakitündér nem létezik” felelős kutyatartásért kampányt is támogatják.

Az indulókat egyenként is folyamatosan bemutatjuk mind a Facebook, mind az Instagram oldalunkon, hogy minél több kutyatartóhoz eljusson a híre, kinél tud kellemes hangulatban elfogyasztani egy ebédet, kávét, finom süteményt, vagy akár eltölteni egy hétvégét kutyája társaságában, hol tud vásárolni kutyusával együtt, illetve milyen menő kutyabarát munkahelyek vannak Magyarországon. Mindemellett kategóriánként is bemutatjuk a résztvevőket, mert mindegyikre egytől egyig nagyon büszkék vagyunk, és hálásak, hogy kutyabarátságukat fennen és büszkén hirdetik, az Év kutyabarát helye kampányban való indulásukkal is!

Édesszájú gazdik figyelem! Most nézzük az Év kutyabarát cukrászdája címért indulókat!

1. Anjuna Ice Pops:

Az Anjuna Ice Pops forradalmasította  a jégkrém-ipart Magyarországon! A Lövőház utcai, a Sas utcai és a Ráday utcai üzletükben is várnak Titeket, ahol a jégkrémek mind természetes és növényi alapúak, vegánok és gluténmentesek. És persze a kutyák sem maradnak ki a jóból, hiszen nem csakhogy szívesen látott vendégek az üzletben, hanem a leglelkesebb egészséges jégkrém tesztelők!

Anjuna Ice Pops

2. FitCandy:

A FitCandy a diétás édességek szakértője. Egy cukormentes cukrászda, ahol minden szénhidrátcsökkentett, diétás és alakbarát. Termékeik kézművesen, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel. És itt a négylábúaknak sem maradnak éhen, hiszen őket saját készítésű, egészséges meglepi kutyakeksz várja.

Fitcandy

3. Illango Desszertlak:

A hajdúszoboszlói Illango Desszertlak-ban valódi, természetes alapanyagokból készülő francia és magyar desszerteket és finom kávékat kóstolhattok. Mindemellett nagyon fontos számukra, hogy vendégeik kiskedvenceikkel is ellátogathassanak hozzájuk, szeretettel várják a cicákat és kutyusokat egyaránt, méretbeli korlátozások nélkül!

Illango Desszertlak

4. Kicsicake:

A Kicsicake Cupcake Bár a belvárosban, a Jókai utcában várja a kutyás vendégeit is. Ki ne hagyjátok a Zsófi által készített kézműves cupcake-ket, de isteni kávét és más népszerű finomságokat is fogyaszthattok itt! Az üzlet galériájában pedig akár szülinapi party vagy baráti összejövetel is tartható – akár kutyatársasággal is!

Kicsicake

5. Kuglóf Cukrászda:

A Kuglóf Cukrászda Győr történelmi belvárosában, télen-nyáron üzemelő, fűtött-hűtött terasszal és teremmel várja vendégeit egy gyönyörű műemlék épületben. Csodás sütemények, mindig kedves kiszolgálás és a tökéletes kávék, italok várnak itt ránk, és persze a kutyusunk is szívesen látott vendég.

Kuglóf Cukrászda

6. Márton Cukrászda:

A „Kutyabarát Balaton” tag Márton cukrászda Balatonlellén várja az édesszájú gazdikat! A Márton Cukrászdát még 1979-ben alapította Márton Lajos cukrászmester és a mai napig családi vállalkozásként üzemel. A házi készítésű sütemények és fagylaltok kizárólag természetes alapanyagokból készülnek.  A kutyusoknak pedig mindig friss vízzel és házi készítésű kutyakeksszel kedveskednek. Rendelkeznek chip-olvasóval is, ezzel is segítve a helyi állatmentők munkáját a kóbor állatok hazajuttatásában.

Márton Cukrászda

7. Naspolya Nassolda:

A belvárosi Naspolya Nassolda 4 évvel ezelőtti nyitása óta, a kezdetektől fogva nyitva áll a négylábú vendégek előtt is! A Naspolya Nassolda nem kisebb küldetést vállalt fel, minthogy ugyanazokkal a finomságokkal szólítsa meg az ínyenc, a tudatosan táplálkozó és a vegán vendégeket. Nyers vegán desszertjeink glutén, tojás, szója, tej és tejtermék nélkül készülnek – kizárólag friss és természetes alapanyagokból. Tavaly az Év kutyabarát helye kampányban, cukrászda kategóriában zsűridíjas lett a Naspolya!

Naspolya Nassolda

8.  Sovány Vigasz – Pilisvörösvár:

A pilisvörösvári Sovány Vigasz-ban mindenki megtalálja kedvencét glutén-, laktóz-, cukor-, tejfehérje-, vagy akár tojásmentes változatban is. Süteményeik mellett pedig isteni kávéval is várják vendégeiket, persze kedvenceikkel együtt, hiszen imádják a kutyákat!

Sovány Vigasz

Édesszájú gazdik! Nem panaszkodhattok, jobbnál jobb cukrászdákban nassolhattok országszerte, és tehetitek mindezt egészségtudatosan is!

Itt tudtok a kedvenc kutyabarát cukrászdátokra szavazni:

http://szavazas.kutyabarat.hu/szavazas/cukraszda

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...