A fiú úgy érezte, valaki figyeli – aztán megtalálta a legcukibb kémeket

A 13 éves Charlie Weiss Észak-karolinai otthonában él családjával. Sosem szentelt túl sok figyelmet a szomszédoknak a szokásos napi köszönésen kívül. Egy évvel ezelőtt azonban egy új lakó költözött melléjük. Egyik nap a fiú épp kint volt a teraszukon, amikor úgy érezte, valaki figyeli. Úgy is volt, aztán a kíváncsi szempárok egyre többen kezdtek lenni.

 

Charlie körbenézett a kertben, de mindent úgy talált, ahogy szokott lenni. Aztán lenézett és megtalálta az első szőrös kémkedőt. Az új szomszéd kutyája talált egy szűk rést a föld és a lécek között, és úgy döntött, hogy megfelelően hasznosítja.

Ezek után Charlie kapcsolata semmit sem változott emberi szomszédjával, de annak kutyája állandó látogatója lett életének. Akárhányszor kilépett a kertbe, a kíváncsi orr és szempár megjelent a résben. Már egészen hozzászokott a látványhoz, amikor arra lett figyelmes, hogy a szőrös kém kiegészült egy másikkal.

A szomszéd új kutyát fogadott örökbe, akinek viszont szüksége volt egy kis időre, mire megszokta, hogy idegenek laknak a szomszédban. – A szobám pont a kertjük felé néz. Amikor először meglátott, a kerítéshez szaladt és megugatott. Valószínűleg egy kicsit még stresszes volt az új környezettől – mesélte a fiú. – Mindig odaköszönök nekik és barátságos vagyok velük, mert rájöttem, hogy egy idő után megszokják a jelenlétemet. –

Ahogy telt az idő, a második kutya is barátságos lett Charlie-val és rendszeresen együtt vizsgálgatták a szomszéd fiú kertjét a kerítés alól. A barátság odáig „fajult”, hogy simogatásokat is kaptak a földön fekve, amit ki is követeltek maguknak: amint Charlie kinyitotta a terasz ajtót, két fej jelent meg a résnél a kényeztetésre várva.

Később újabb meglepetés érte a fiút: a szokásos, ismerős orrok helyett két hatalmas barna szem fogadta a résnél: egy harmadik kutya. A fiatal eb olyan gyorsan átlátta a lyuk funkcióját, hogy azonnal bővíteni is kezdte egyetlen céllal: hogy átjusson Charlie-hoz. Bár nem tudta elég nagyra ásni az átjárót, mindenesetre a fiúnak elég lehetőséget adott, hogy összebarátkozzon vele is és szuper aranyos fotókat készítsen a cuki szomszédairól.

– Legtöbbször nem is vettem észre, hogy ott vannak. Megfordulok, és máris ott látom a nózikat, ahogy szimatolnak a kerítés alatt. Egyszer talán megmutatom a szomszédnak is. –

 

Legyél te is jó fej szomszéd:

A gazdi a legédesebb üzenetet írja a szomszédoknak idősödő mopsza üvöltése miatt

A szomszédok kutya ajtót építettek a közös kerítésre, hogy kutyáik mindig együtt lehessenek

A kutya mindig bekopog a szomszédba, hogy a barátja kijöhet-e játszani

50 szomszéd viszi sétálni a beteg özvegy hölgy kutyáját, hogy nála maradhasson

A világ legkutyabarátabb szomszédja

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...