Saját KB bal
Saját KB jobb

A négylábú életmentő már nincs többé közöttünk…

Mély megrendüléssel kaptuk a hírt, hogy Aqua elment. Egy igazi hős, aki számtalanszor bizonyította, hogy az ember legjobb barátja, sőt, megmentője – szó szerint. Aqua Balázs László hű társa volt, együtt dolgoztak a Pest Megyei Kutató Mentőszolgálat kötelékében. Többször is hírt adtunk kettejük, illetve a mentőszolgálat áldozatos munkájának sikereiről. Egy hős távozott most. Örök tisztelet Neked Aqua, nyugodj békében.

 

Balázs László az alábbi írást tette közzé közösségi oldalán, melyben Aquától búcsúzik:

„Tegnap este eljött a nap amitől régóta féltem. Közös életünk több, mint 13 éve kezdődött és visszagondolva tökéletes volt minden. Éltünk, szerettük egymást, örültünk és szomorkodtunk közösen, de soha semmi nem tudott szétszakítani minket. Most még kavarognak bennem a gondolatok és egyszer biztos el tudom majd mesélni, hogy mi mindenen mentünk mi keresztül, de ez még korai lenne. Azt az egyet viszont biztosan tudom, hogy szerencsések vagyunk és köszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy közös életünk során minden pillanatban együtt lehettünk. Így volt ez tegnap este is, amikor eljött a pillanat. Elfáradt és el kellett engednem őt, hiszen oly sok barátja várta már őt. A teste már nem volt méltó hozzá és megígértem neki, hogy nem fogom engedni, hogy szenvedjen. Együtt voltunk és a karomban aludt el. Szépen kérek mindenkit, hogy csak akkor írjatok, hogy ha valami szép emléketek van velünk kapcsolatban. Ha gondoltok ránk csak küldjetek egy szívet. Nem szomorkodunk, hiszen mások csak álmodhatnak ilyen hosszú és tartalmas életről. 

Aqua csatlakozott a többiekhez, most már Döme, Rory, Bundi, Brno és a többiek fognak vigyázni rá és többé nem lesz a lelke az öreg testének a fogja.”


Kép forrása: Balázs László Facebook oldala

 

 

(kutyabarát,hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...