Saját KB bal
Saját KB jobb

Állandóan meg akarják menteni, pedig a kutya szeret a tetőn lenni

Huckleberry valódi kalandor. Csak ezt a járókelők nem tudják, így rendszeresen meg akarják menteni. Huckleberry ugyanis a háztetőn szeret időzni. Mindig. 

A texas-i golden retriever kezd híres lenni, így egyre több ember pusztán kíváncsiságból bámulja meg, ahogy a tetőn tölti idejének legnagyobb részét. Korábban azonban a rengeteg bejelentés, miszerint kutyájuk hatalmas veszélyben van, ronccsá tette a családot.

A jólelkű, aggódó járókelők nem tudták, hogy Huckleberry biztonsággal képes fel- és lejutni a házról. Hogy az embereket megnyugtassák, a család inkább kitett egy figyelemfelkeltő üzenetet a ház elé, hogy mindenkivel tudassák: kutyájuk szándékosan űzi ezt a furcsa kalandot.

„Ne ijedjen meg! Huckleberry nevéhez hűen él, így megtanulta, hogyan kell fel- és leugrani a tetőről a hátsó kertből. Soha nem hagyjuk ilyenkor felügyelet nélkül. Előre nem fog leugrani, ha csak nem csalogatja étellel vagy labdával! Köszönjük az aggodalmát, de kérjük, ne kopogjon. Tudjuk, hogy odafent van. Nyugodtan készítsen róla fotót, meg is oszthatja.” – írja az ajtó elé kifüggesztett cetli.

Amióta az emberek tiszteletben tartják a család kérését, és megmaradnak a fotózásnál, Huckleberry igazi látványosság lett. Saját Instagram oldala is lett, annyian voltak rá kíváncsiak.

Bíznunk kell benne, hogy kutyáink egészséges mélységérzettel rendelkeznek, de azért valljuk be, mi is aggódnánk egy hasonló látvány láttán.

 

Vannak még furcsaságok a világban:

Loubi végigölelte már fél New York-ot

Ebédlopásnak indult, csodálatos barátság lett belőle

Segítség, a kutyám magával játszik!

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Mirror
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...