Hatalmas siker lett a Szimpla Kutya kutyabarát karácsonyi vásár

Idén november 26-án a Kutyabarát.hu és a Szimplakert közösen rendezte meg karácsonyi kutyabarát vásárát, ahol nem csak kedvenceinknek vehettünk hasznos tárgyakat, de jót beszélgethettek a kutyások és kulturált négylábúik a belváros szívében, emellett pedig a szervezők a tombolán befolyt összeggel állatvédő és segítő kutyás szervezet munkáját is támogatták.

A Szimpla kert régóta tárt kapukkal fogadja a kutyákat is asztalai közt, olyannyira, hogy idén elnyerte a kutyabarát.hu zsűrijének díját az Év Kutyabarát Helye Pályázat Romkocsma kategóriájában.

Az egész estig tartó rendezvény ideje alatt egyetlenegy atrocitás sem történt, ami a kutyákat illeti, sőt: talán még hangos szóváltásra sem került sor közöttük. Remélhetőleg a számtalan kínálat között mindenki megtalálta azt, amire kutyája (vagy a gazdi) régóta áhítozott.

A vendégek a Szimplakert külön termében érdekes kiselőadásokat is hallgathattak a vásár ideje alatt: Juhos Tibor, a Gödöllői Kutyasport Központ kiképzője arról beszélgetett a vendégekkel, hogy hogyan lehet olyan kutyánk, akivel a városban bármilyen kutyabarát helyre nyugodtan elmehetünk.

Később Dr. Túri Ákos, a Dunaföldvári Állatkórház állatorvosától tudhattunk meg többet a minimális beavatkozással járó műtéti eljárásokról, többek között a laparoszkópiás ivartalanításról.

Külön köszönjük minden résztvevőnek, hogy a tombolajegy megvásárlásával a Noé Állatotthont és a Cane corso fajtamentést támogatta. Cserébe a helyszínen is megtalálható kiállítók által felajánlott értékes nyereményekkel gazdagodhattak.

Köszönjük továbbá minden kiállítónknak, partnerünknek, hogy igényes termékeikkel és szolgáltatásaikkal emelték a vásár színvonalát. Jó látni, mikor a kulturált, felelős kutyatartók, a kutyabarát helyek és az elfogadó, nem kutyás városi emberek együtt tudnak ünnepelni. 

További képeket ITT találtok!

Akik nélkül nem lett volna teljes a vásár:

Wash & Vau Kutyamosó

Dog Surf

Noé Állatotthon Alapítvány

Neo Magyar Segítőkutya Egyesület

Vigyél Haza Alapítvány

Sixfeet Design

Husse Budaörs

Madzag

Deluxe Dollz Design Circus

Öko Park Panzió és Kemping

Walking Dog

Flash Kutyapékség

Kutyabarát Webshop

GreenGo Ball

Platinum Natural

Csinieb kutyaruha és felszerelés

Gyöngy Varázs

Utazzitthon.hu

 

Tavasszal ugyanitt folytatjuk!

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotók: Honfi Anna

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...