Saját KB bal
Saját KB jobb

A hűség nem ismer határokat

Az Egyesült Államokban történt az eset, hogy egy lángokban álló házhoz riasztották a tűzoltókat, akik megdöbbenve tapasztalták, hogy egy kutya hűségesen őrizte földön fekvő, mozdulatlan gazdáját dacolva a lángokkal.

A kilencéves boxerre és gazdájára kritikus állapotban találtak a tűzoltók. Ben Ledford tulajdonost keresték, aki a földön feküdt, Carmen nevű kutyája pedig rajta, így védve gazdáját a füstmérgezéstől és a tűztől – írja a borsonline.hu.

A kórházba szállítás után nem sokkal, a gazda sajnálatos módon elhunyt. Carmen viszont túlélte a lakástüzet, de még mindig rossz állapotban van, mesterségesen lélegeztették és az orvosok most az ő életéért küzdenek.

– Sok kutya ösztönösen védi a gazdáját krízishelyzetben, Carmen is így tett, és életveszélyes állapotban került hozzánk, de kétségtelenül jobban van már, mint mikor bekerült. De a gép nélkül már nem lenne velünk – mondta Dr. Marlo Anderson állatorvos.

A szomszédok elmondása szerint Carmen egy nagyon kedves, barátkozós állat, akiért orvosai mindent megtesznek, ahogy ő is mindent megtett gazdájáért.


Fotó: Daily Mail

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: borsonline.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...