Saját KB bal
Saját KB jobb

Az IKEA egyik üzlete beengedte az áruházi nappalikba a kóbor kutyákat a hideg elől

Catania, Olaszország – Fantasztikus tettet hajtottak végre az egyik IKEA bolt dolgozói. Messze túlhaladták munkaköri kötelességeiket azzal, hogy megnyitották az üzlet kapuit a kóbor kutyák előtt, hogy azok ne sérüljenek vagy fagyjanak meg a hidegben. A vásárlók reakciói pedig természetesen maximálisan visszaigazolták, hogy helyesen cselekedtek.

Az IKEA már korábban is bebizonyította elhivatottságát a jó ügyek iránt, elsőként alakított ki ún. felügyelt kutyaparkolókat bizonyos országokban, hogy a nagy melegben ne kelljen a kocsiban hagyni az ebeket vásárlás közben, valamint indított már örökbefogadó kampányt is otthontalan kiskedvencek reklámozásával otthonos környezetben.

Most megint hatalmasat léptek, és ezzel azok szívét is elnyerhetik, akik eddig ódzkodtak a bútoráruház óriástól. Aki mostanában, az egyre hűvösödő őszi napok egyikén a catania-i üzletükben járt, arra figyelhetett fel, hogy a nappaliknak berendezett áruház rész minden szegletében békésen és boldogan szundikáltak a négylábúak.

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...