Saját KB bal
Saját KB jobb

Ételrendeléseddel most már a kutyákon is segíthetsz

Egyedülálló kezdeményezéssel rukkolt elő a Netpincér és a Vigyél Haza Alapítvány – virtuális kutyaétlap segítségével támogathatod az alapítványt, amellyel így az örökbefogadható kutyákon segítesz!

Az alapítvány több mint egy éve indította virtuális kutyaétlapját, ami tulajdonképpen egy kedves, kreatív módja az adománygyűjtésnek. Kezdetben étlapot készítettek, és néhány kiemelt fővárosi étterem támogatásával indították el, de komoly bíztatást adott az alapítványnak, hogy a kreatív projekt a Highlights of Hungary   kreatív fesztiválon az első öt helyezett között lehetett.

Nyáron keresték meg együttműködési javaslatukkal a Netpincért, és közösen alakították ki az együttműködés egyedi részleteit. (Maga a virtuális kutyaétlap, mint koncepció és kreatív adománygyűjtési mód a Vigyél Haza Alapítvány védett szellemi alkotása, korábbi cikkünkben számoltunk be az akkor hazánkban elindult kezdeményezésről).


A képre kattintva el is éred a felületet!

 

A virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát. A felsorolt „ételek” nem kerülnek kiszállításra, hanem a NETPINCÉR levonások nélkül továbbítja az alapítványnak, ezzel segítve munkájukat. 

Így, ha megrendelsz egy-egy „ételt”, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatod! 


Az első hetek reakciói csak a legjobbak: maximális pontokkal értékelték az ötletet a “vevők”


Az „ételekhez” illeszkedő szellemes grafikákat Nécsey Rita grafikus készítette – térítés nélkül.


Vigyél Haza Alapítvány tíz éve, a fővárosban kószáló és az Illatos úti, árva és sérült kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig több mint 900 állatot segítettek szerető gazdához. Gyógyíttatják, gondozásukba veszik a sérülten bekerült állatokat is, majd szocializálják, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatják őket.


Az alapítvány kiemelkedő munkájának köszönhetően sok kutya talált megfelelő, szerető családot. 

Állami támogatást nem kapnak, valamennyi adományt kizárólag a kitűzött célok teljesítésére fordítják. Életmentő programjuk sikere kizárólag a kutyabarátok nagylelkű támogatásain, felajánlásain múlik. Ha teheted 2019-ben ajánld fel alapítványuknak adód 1%-át és biztasd erre kollégáidat, barátaidat, családtagjaidat is!

Tudtad?

Az alapítvány a Telenorral közösen, a Kutyabarát.hu közreműködésével létrehozta az ország egyik leghasznosabb kutyás mobil applikációját, mely az elkóborolt kutyák megtalálásán és hazajuttatásán túl számos hasznos dologgal rendelkezik.

Hogy mik ezek és mit tud még az applikáció, itt találsz információkat!

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok