Saját KB bal
Saját KB jobb

A család pit bullja több mint két napig őrizte az erdőben a két éves autista kislányt, hogy életben maradjon, majd hazavezette

Hősként ünneplik azt a mások által „harci kutyának” bélyegzett ebet, aki két és fél napot töltött két éves autista kisgazdája mellett az erdőben, miután a kisgyerek valahogy elkódorgott otthonról. Valószínűleg ő maga vezette haza a kislányt.

 

Egyelőre ismeretlen okból, de a két éves Charlee Campbell elveszett otthonról. Nagymamája kentucky-i házából tűnt el, mindössze a család kutyája, Penny volt vele.

Charlee már csaknem 36 órája eltűnt, amikor a mentőcsapatok és az önkéntesek nagy erőkkel, de egyre fogyó reménykedéssel keresték, főleg, hogy a kisgyerek mindössze két éves és autista. Átkutatták az egész helyi erdőt, de kevés volt rá az esély, hogy élve megtalálják.

Penny mindvégig ott lehetett a kislány mellett, mert a kislány 36 óra elteltével egyszerűen felbukkant a tornácon, a pit bull pedig pár perccel a gyermek megtalálása előtt bukkant fel a ház előtt. – Amikor a kutyám nem jött haza és a kisunokám sem volt otthon, tudtam, hogy nem fogja magára hagyni, amíg vissza nem kerülnek hozzánk – mesélte később túláradó szeretettel a nagymama.

A seriff bevallotta: maga is meglepődött, hogy a gyermeket élve találták meg. Ugyanis a hegyek között farkasok is élnek, mellettük azonban a rezes fejű kígyóktól és a csörgőkígyóktól is ugyanúgy tartani kell. Charlee nem csak hogy életben maradt, de szinte sértetlen állapotban került elő. Pár kullancs csípéssel és ág karcolással megúszta a veszélyes kalandot, valószínűleg nagyrészt Penny gondoskodásának köszönhetően.

A fantasztikus túlélést az koronázta meg, hogy a két éves kisgyerek a saját lábán sétált vissza a ház tornácára hű kutyája kíséretében. Természetesen az ügyben nyomozás indult, hogy a felelősöket felkutassák. Ez esetben Charlee autizmusa valószínűleg nem hátrány, hanem előny volt, hiszen így nem adta át magát a pániknak, egyszerűen követte kutyájukat, és amilyen instrukciót látni vélt a pit bulltól, azt tette.

 

Csodálatos történetek:

Egész éjjel az elveszett kislány mellett maradt a 17 éves siket és csaknem vak kutyája, majd segített megtalálni őt

A törött lábú agár több mint 3 kilométeren át gyalogolt, hogy elvezesse kölykeihez az állatorvosokat

Csodálatos: 10 év után került haza egy kutya gazdáihoz

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: mirror

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...