Az állatorvosi asszisztensként dolgozó mosómedve megnyugtatja a kutya pácienseket

Mit sem ér egy jó állatorvos egy fantasztikus asszisztens nélkül? Az Oroszországban dolgozó Aleksei Krotov doktor furcsa segítőt választott maga mellé, de a dolog működik: Yasha, a mosómedve rendkívüli képességgel rendelkezik, hogy megnyugtassa a stresszes négylábú pácienseket.

 

Aleksei Krotov állatorvos Oroszországban, Rosztov-na-Donu városában dolgozik. Mindig hatalmas vágya volt egyszer egy mosómedvéről gondoskodni, és amikor az állatorvosi pályát választotta, biztos lett benne, hogy egyszer meg is valósítja.

Az élet úgy hozta, hogy viszonylag gyorsan sikerült megvalósítani a nagy álmot: az egyik kerületben feleségével rábukkantak egy szörnyű körülmények között tartott állatra, akit azonnal elhoztak és hazavitték.

A mosómedve a Jasha nevet kapta, és először a házaspárral lakott otthon, de amint felfedezték csodálatos képességét, hagyták, hogy beköltözzön Aleksei klinikájára. Jasha ugyanis lenyűgözően tudja megnyugtatni azokat a kutyákat, akiket a rendelőbe hoznak, kezelést kapnak vagy műtét után lábadoznak.

Jasha annyira népszerű és ismert lett rövid idő alatt, hogy van, aki csak miatta látogatja a rendelőt. A macskák nem igazán szeretik a szőrös dokit, de a kutyák egyszerűen odavannak érte.

 

 

 

 

 

 

Ezeket is ajánljuk:

A menhely dolgozói ringatással, lassú tánccal és zenével nyugtatják a műtétből ébredő állatokat

Gazdátlanul és az új életben – képek örökbe fogadás előtt és után

Nem hagyta, hogy a menhelyen egyedül ébredjen a műtött kutya

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...