Saját KB bal
Saját KB jobb

Így örült a kutyus, hogy gazdájával együtt vásárolhatott

Egyre több bolt engedi be vásárlótereibe négylábú barátainkat, hogy a vásárlás alatt is együtt lehessenek velünk. Zira is bevásárolni indult gazdájával, nézd meg mennyire örült neki!

 

„A kutyám bevásárolni indult – és nézd, milyen boldog!” – írja a Love What Matters oldalon a kutyus gazdája. „Zira egy 4 hónapos corgi és mini aussie keverék, és imád mindent, amit megrághat! Valódi társasági kutya, szereti a barátját, Poppyt, a pitbullt. Szeret autózni, szeret elmenni és új barátokat megismerni. Tegnap délelőtt hirtelen úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a Target-be, és Zirát is visszük. Imádta!

Kapott új rágcsálnivalókat és új játékokat. Befordultunk az egyik sarkon, amikor meglátta az egyik vásárló, és oda-vissza volt tőle, hogy Zira mennyire cuki. Zira nyalogatni kezdte, a nő imádta ezt. Fel is vette Zirát és megengedte, hogy megpuszilja az arcát. Elmondta nekünk, milyen gyönyörű és édes kutya ez a Zira.

Egy újabb nap, amelyen Zira szórja szeretet és az örömet a világra… Szeret új emberekkel találkozni és felhívni magára a figyelmet!”

Zira, aki egyébként egy 4 hónapos corgi, szemmel láthatóan élvezi a bevásárlást.

Forrás és fotók: #LoveWhatMattersSzeretlekMagyarország.hu

 

Ezeket olvastad már?

Egy bagel üzlet eladója lefotózza a hozzájuk érkezőket – az arcuk mindent elmond

Kutyák a fodrászüzletben

Növekszik a Győr Pláza kutyabarátsága

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...