Saját KB bal
Saját KB jobb

Szívszorító képek és megrázó új hírek a kutyáról, aki halott gazdáját várta vissza a baleset mellett

Apostag és Dunaegyháza között balesetet szenvedett egy személyautó. A sofőr sajnos nem élte túl súlyos sérüléseit. A fotókból derült ki, hogy egy kutya is utazott az autóban, aki hűségesen várta vissza gazdáját. Azóta a kutyus állatkórházba került, és sorsáról ijesztő hírek lebbentek fel.

A legújabb információk szerint nincs jól Prince, a gazdáját visszaváró 10 éves kutya. A baleset után szárnyra kaptak a hírek. A 24.hu megkeresésére Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy a képen szereplő kutya él, őt egy magánszemély magához vette, örökbe fogadta. Nem tudni, hogy a jószívű mentősre utalt-e, aki egy másik hír szerint befogadta, és ha az áldozat családja nem tart rá igényt, szívesen örökbe fogadja. 

A legújabb információ ezután arról szólt, hogy Prince sajnos állatkórházba került, és nincs jól, pedig eddig mindenki úgy tudta, hogy nem sérült meg a balesetben. Ekkor jelent meg Vujity Tvrtko közösségi oldalán egy furcsa bejegyzés, amelyben a riporter egy számára hitelesnek tűnő tanú beszámolóját jelentette meg:

„Frissítés: bejegyzésem után megkeresett valaki, aki a helyszínen jelenlévőként szinte mindent tud a tragikus esetről. Be is azonosította magát, ugyanakkor én nem közölhetem, hogy ki ő és mit csinált. Abban maradtunk, hogy sorait “megbízható informátorként” közlöm. Megírta, hogy a sofőr az eset előtt benzinnel lelocsolta a házát, majd meggyújtotta azt. A helyszínen gázpalackokat is találtak. A férfi megmérgezte a kutyáját, majd autóba ült és öngyilkossági szándékkal vezette autóját egy fának. A szakemberek most abban reménykednek, hogy a kutya a mérgezést (is) túléli.

A rendőrség vizsgálja a borzalmas tragédia körülményeit. A bejegyzésemen nem változtatok, a kiegészítést a -beazonosított, megbízható informátor közlése alapján- megírtam.

Két szavam maradt: Édes Istenem” – írta Tvrtko az oldalán.

Így már egészen máshogy nézünk az elkészített fotókra: ha a fenti sorok igazak, akkor még inkább fájdalmas látni a kutya hűségét.

Amint többet tudni Prince állapotáról, beszámolunk róla!

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotó: MTI/Donka Ferenc
Zachariás Ágnes
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...