Saját KB bal
Saját KB jobb

A kacsa és a kutya dugót okoz a főúton, annyira édesek közös sétájukon

Nagyon szerethető történetek azok, amikor két különböző faj egyedei kötnek örökre szóló barátságot. Nem tudni, miért vonzódnak egymáshoz pont ők, de a következő példa is mutatja: szőr és toll simán megfér egymás mellett.

Max, a husky mix 5 éves volt, amikor új gazdái, Patrick és Kirsten Riley Minnseota-ból örökbe fogadták. Gyorsan összebarátkozott Sasha-val, a pár másik husky-jával. Sasha ideje azonban hamarosan lejárt, és az idős kutya elhunyt. Hatalmas űrt hagyott Max életében, amit valakinek gyorsan be kellett töltenie. Ő volt Quackers.

Mikor Patrick és Kirsten örökbe fogadták a kacsát, azonnal úgy tűnt, hogy Max-nek is tetszeni fog.

Max egyfolytában a karámja mellett ült, így természetes, hogy egy erős kapcsolat alakult ki köztük” – mesélte Patrick. – Amikor először kiengedtük, onnantól kezdve soha nem hagyták egyedül egymást. Együtt esznek, együtt alszanak, együtt isznak, együtt mennek sétálni.”

Legtöbbször a furcsa pár a 28-as főút mentén szeret együtt lógni, ahol annyira édes benyomást keltenek mindenkiben, hogy azóta a forgalom is lelassult: rengetegen megállnak megnézni, lefotózni őket. Néha még kisebb dugó is kialakul a helyi látványosság miatt.

A minitelepülésen mindössze 25-en laknak, így gyorsan híressé vált a környék legédesebb párosa. A környékbeliek szinte drukkolnak, hogyha azon az úton mennek valahova, legyen éppen ott az édes kutya – kacsa kombó, annyira szeretnek velük találkozni.

 

Korábban is bemutattunk már kutya – kacsa párost: a történet ott ebédlopásnak indult, abból is csodálatod barátság lett.

Ki tudja, mi vonzza ezeket az állatokat egymáshoz. Lady- a basset hound például önkéntelenül tereli a család birkáit, mivel mindenhova követik.

Néha úgy látjuk, a macskák és kutyák között is fellelhetünk némi közeledést – vagy köztük mégsem?

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...