Leszállították a repülőről a nőt, aki követelte a két kutya eltávolítását a fedélzetről

Egy nő az életét veszélyeztető allergiájára hivatkozva követelte, hogy a két kutyát tüntessék el az utastérből. Mivel nem volt semmilyen igazolása az allergiájáról, így őt szállították le.

Kedden utazott volna a nő egy Southwest Airlines egyik járatával Baltimore-ból Los Angelesbe, mikor tudatosult benne, hogy a repülőutat együtt kell töltenie a gép fedélzetén két kutyával is – egyikük egy segítő kutya, másikuk házikedvenc.

A nő azt kezdte ismételgetni, hogy életveszélyes allergiában szenved, amit az állatok váltanak ki belőle, de igazolni nem tudta, így nem engedték neki, hogy részt vegyen a repülő úton.

„A szabályaink szerint ha egy utasunk nem rendelkezik orvosi igazolással arról, hogy az életét veszélyezteti, ha állatokkal utazik együtt, akkor megtagadhatjuk tőle, hogy velünk repüljön, hiszen nem tudjuk garantálni a biztonságát az állatokkal egy térben” – ez áll a légitársaság állásfoglalásában.

A járat személyzete több ízben próbálta megmagyarázni a hölgynek, miért kell megszakítania az utazást, de a nő megtagadta a leszállást, így rendőri segítséget kellett kérni. A rendőrök egyszerűen levitték a tiltakozó nőt, az utasok egy része szerint nagyon erőszakosak voltak vele, mások azonban úgy vélték, mindent megtettek, hogy a hölgy szép szóval saját magától hagyja el a gépet – még a többi utas is ezt javasolta a nőnek, aki egyfolytában azt kiabálta, hogy az apját megműtötték, muszáj elutaznia. A rendőrök végül lecipelték.

A légitársaság sajnálatát fejezte ki a hölgy felé, hogy így zárult az eset, de a kutyák jogosan tartózkodtak a repülőn, így csak a szabályaik alapján járhattak el.

Végül nem derült ki, hogy a hölgy csak a kutyák eltávolításával próbálkozott, tényleg allergiás volt, csak igazolás nem volt nála vagy elméje volt zavart.

 

Még több repülőtéri történet:

A kutyát rossz repülőjáratra tették, majd a reptéren is elvesztették

A japán légitársaságnál együtt utazhatott az összes utas a kutyájával

A repülőjárat kapitánya a fedélzeten szállítja a mentett kutyákat a hurrikán elől

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: buzzfeed
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...