Saját KB bal
Saját KB jobb

A vezető állatorvos minden étkezést együtt fogyaszt el az ételt megtagadó kutyával

Egy nő talált az utcán egy éhező kutyát Georgia-ban. A számos fizikai gond mellett kiderült, hogy az állatkórházba bevitt pit bull retteg az emberektől, súlyos bizalmi problémái miatt nem hajlandó enni. A vezető állatorvos csodálatos terápiába kezdett.

Az állat csontsovány volt, emellett hüvelyelőesést, vérszegénységet, kihűlést állapítottak meg nála. Dr. Andy Mathis, a Granite Hills állatkórház vezetője nem sok esélyt látott, hogy a kutya túlélje, de ahelyett, hogy elaltatta volna, inkább megpróbált küzdeni az életéért, nem is akármilyen módon.

Graycie Clair-nek nevezték el, és a közösségi oldalakon rengetegen kezdték el követni sorsa alakulását. Mivel a kutya nem volt hajlandó egyedül enni, Dr. Mathis minden etetéskor beült Graycie mellé a kennelbe, hogy jelenlétével megnyugtassa, és rávegye az evésre. Graycie egy idő után elkezdte elfogadni a helyzetet, és elkezdett valamennyit enni, egy kis súlyt felszedni.

Dr. Mathis olyan kedvességgel és tisztelettel fordult az állat felé, azt sugallva, hogy a problémáit szépen együtt megoldhatják, hogy Graycie megnyílt felé. Dr. Mathis minden étkezésnél saját ételét is kutyatálból ette a kennelben, hogy Graycie lássa: nincs mitől félnie ilyenkor. Sőt, még egy gyertyafényes vacsorát is kapott az állatorvostól, azóta pedig Dr. Mathis irodájában lakik.

Amíg Graycie végképp összeszedi magát fizikailag és lelkileg, hogy új otthont keressenek neki, mondhatjuk, hogy addig is a lehető legjobb kezekben van.

 

További megható történeteink:

A kisfiú menhelyi kutyáknak kért ajándékot a zsúrjára

Addig maradt életben, míg megszületett gazdái kislánya

Bébifókát mentett a lány és kutyája 8 állatkínzóval szemben

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Littlethings
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...