Egy hete költözött be a humorista a menhelyi ketrecbe, 150 állatot örökbe adtak, és még nincs vége

Pontosan egy hete, november 11-én költözött be Rémi Gaillard, francia humorista egy montpellier-i állatmenhelyre azzal a céllal, hogy addig nem hajlandó kijönni, amíg minden állatot örökbe nem adnak, vagy össze nem gyűjt legalább 50,000 euró támogatást a menhelynek. Mindenkinek leesett az álla, ami egy hét alatt történt. 

Rémi folyamatosan élőben jelentkezett az egy hét alatt, mesélve a benti élményeiről. Már pár nap alatt arról számolt be, hogy kiégettnek érzi magát, ami jól mutatja, min megy keresztül egy menhelyi állat, aki több hónapot, akár éveket vár egy otthonra.

Eredetileg 50,000 eurót akart összegyűjteni a menhely számára, ez az összeg jelenleg már több, mint 193,000 eurónál tart! És még nincs vége a jó híreknek.
Ennél is nagyobb eredmény, hogy több mint 150 kutya és macska talált új otthonra egy hét leforgása alatt
– írja Rémi közösségi oldalán.

Rémi akciója azt mutatja, hogy egyetlen ember mekkora változást képes hozni többszáz állat életében, azoknak pedig, akiknek nincs lehetősége hasonló tettekre, még rengeteg más lehetőségük van segíteni, akár például ideiglenes befogadóként vagy önkéntesként.  

Sokan kételkedtek Rémi ötletében, hogy nem egy hatásvadász magamutogatás-e, de Rémi az állatvédelemből sosem csinált viccet: közösségi oldala tele van az állatok jogaiért küzdő posztokkal, fotókkal. Szerencsére ő emellett cselekszik is.

A beköltözésről itt olvashatsz bővebben.

 

 

További menhelyi híreink:

Zacskóban akasztottak 3 kölyköt a menhely kerítésére

Egy 18 éves vak kutya egy fotónak köszönhetően menekült meg a halálsorról

Még a hírességek csarnokából is menhelyi kutyákat támogatnak

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...