Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy férfi 2 napig kutyaként élt, hogy felhívja a figyelmet a menhelyen élő gazdátlan ebekre

A kóbor és a menhelyen élő kutyák sokszor reménytelen helyzetére sokan próbálják meg felhívni a társadalom figyelemét. Ez a fiatalember most egy egészen extrém módot választott erre. 48 órán keresztül egy kennelben kutyaként élt.

Rob Morlino két napon keresztül élt a New Mexico-i Santa Fe Animal Shelter & Humane Society menhelyén egy kennelben, mint egy kutya. Kutya tálkából evett, pórázon sétált és még a műtétek utáni gallért is a fején viselte egy ideig.  Az úriember nem tagadja, hogy ez egy jó reklámfogás, de mivel nagy nyilvánosságot kap, segíthet a gazdára váró állatoknak mielőbb otthont találni.

Morlino adományokat is gyűjtött a menhely számára, a különböző pénzösszegekért cserébe mindig kapott valami plusz kényeztetést a menhely dolgozóitól, vagy önkénteseitől. A férfi 2 napját a legnépszerűbb közösségi portálon élő videóban lehetett követni.

23 óra elteltével a Huffington Postnak azt nyilatkozta, hogy a legmeglepőbb dolog, amit tapasztalt, az éjszakai síri csend a kennelekben. Kellemesen meglepődött azon is, hogy az önkéntesek milyen gyakran benéznek a kutyákhoz, beszélnek hozzájuk, játszanak velük, sétálni viszik őket.

Igaz, menhelyi tartózkodása alatt Rob néhány olyan tevékenységet is végzett, amelyek az átlagos kutyáktól távol állnak, például interjúkat készített a menhely dolgozóival és portrékat is festett a kutyákról, melyek árverésre kerülnek majd.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: huffingtonpost.com, youtube.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...