Zuzmó Vendégház

Zuzmó Vendégház

Autentikusan felújított, 10 fős vendégházunk az Aggteleki Nemzeti Park szívében, a festői Jósvafőn található. A látnivalókban gazdag környéken egész évben lehet túrázni, barlangászni, lovagolni vagy csupán feltöltődni.

Egyedi kialakítás és különleges berendezés jellemzi ezt az önállóan bérelhető, kutyabarát vendégházat.  A 150 éves épületben a helyi építészeti hagyományok ötvöződnek a nagyvonalú kényelemmel. A parasztház földszintjén lakályos társalgó, jól felszerelt étkezőkonyha, fürdőszoba és egy hálószoba található. A tetőtérben három hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba várja vendégeinket.

Zuzmó vendéház
Az ezerháromszáz négyzetméteres ligetes kertet vendégeink kizárólagosan használhatják. Az épület tövében található a teraszról a karszt lombos dombjaiban és a Jósva patakban lehet gyönyörködni.
A vendégház ellátottsága remek: két étterem, posta, és a minden nap nyitva tartó élelmiszerbolt is a közelben található. A falu jól megközelíthető helyen van: Budapesttel napi buszjárat köti össze, autóval pedig kevesebb, mint három óra alatt ide lehet érni
A kutyusokat sok-sok kirándulási és pancsolási lehetőség várja a vendégházat körülvevő nemzeti parkban. Bekerített, nagy kertünket és tágas közösségi helyiségeinket egyaránt használhatják.

Weboldal

Facebook

E-mail: [email protected]

Telefon: (30) 526 4510

Cím: 3758 Jósvafő, Petőfi Sándor utca 51.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...