Munkahelyek

Futurion Kft.

Szőrös szívű informatikusok is kedvelhetik a szőrős négylábúkat? Igen! Futurion, a kutyabarát információ technológiai szolgáltató!

Mit kezd a bitek, kódok, rendszerek, szoftverek hálójában egy informatikus a kutyákkal? Ez nem kérdés, hiszen a hideg technológiai-véna és racionalitás mellett, az informatikusok is emberek, és az ember legjobb barátja, mint tudjuk, a kutya.

A Futurion munkatársai és vezetősége pedig személy szerint is rajong a kutyákért, éppen ezért a cég irodája is kutyabarát. A „vállalati blökik” szívesen látott vendégek a munkahelyen, sőt, a kutyusok bármikor be is segíthetnek a szakembereknek a komoly szakmai munkába.

A Futurion egy teljeskörű informatikai szolgáltató, mely az egyedi üzleti alkalmazásoktól a nagyvállalati- és KKV infrastruktúrán a digitális tartalom menedzsmentig számos területen nyújt magas szintű szolgáltatásokat ügyfeleinek.

A 100%-ig magyar tulajdonú Futurion 2003 óta folyamatosan növekvő és nyereségesen működő vállalkozás, a hazai informatikai piac meghatározó infrastruktúra szakértője.

A Futurion dinamikusan fejlődő cég, mely bővülő csapatába folyamatosan várja lelkes és tehetséges munkatársak jelentkezését, többféle pozícióban. Nézz körül aktuális állásajánlataink között a http://futurion.hu/kapcsolat/karrier-allashirdetes/ oldalon. Illetve ha éppen nem találsz a profilodba illő álláslehetőséget, kérjük küldd el önéletrajzod az [email protected] e-mail címre.

További információ: http://futurion.hu/

Cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. (Módusz Irodaház)
Telefon: +36 (1) 287-8570
E-mail: [email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...