ÉttermekVendéglátóhelyek

Búbos Csárda

Éttermünk a Balaton déli partján fekvő Balatonberényben található. A 180 éves vályogházból átalakított épületben működő csárda egész évben várja kedves vendégeit. A 70 cm széles falakból, eredeti fagerendákból és nádtetőből álló épület a benne található búbos kemencéről kapta nevét.

A külső és belső tereket egyaránt a rusztikus ihletésű berendezések teszik látványosabbá. Belül két terem 10 asztala (45 fő), kívül a terasz részen, további 14 asztal (60 fő) áll vendégeink rendelkezésére.

A konyhát főleg a magyaros ízek jellemzik, de kínálatunkban fellelhetők egyéb ízvilágú ételek is. Előrendelésre egészben sült fogas, ropogós kacsasült, csülök pékné módra, vagy gödöllői töltöttcsirke is kapható. Az ételekhez a kéthelyi Öregbaglas Pincészet borait kínáljuk. A főételek mellett vendégeink ízletes desszertjeink közül is választhatnak, többek között egyik specialitásunkat, a Balogh palacsintát. A gördülékeny kiszolgálást a segítőkész és felkészült pincéreink biztosítják. A jó hangulatot fokozzák rendszeresen tartott programjaink (zenés estek, szabadtéri grillezések).

Éttermünk vállalja különböző rendezvények (keresztelő, ballagási ebéd, stb.) lebonyolítását.

Elfogadunk üdülési csekket, étkezési utalványokat, Erzsébet utalványt és SZÉP kártyát is.

Látogasson el hozzánk Ön is és kóstolja meg a magyaros ízeket, kedvező áron, egy hangulatos csárdában.

Kutyabarát hely vagyunk!

Cím: 8649 Balatonberény, Kossuth L. u. 65.
Telefon: 33685 377 338
E-mail: [email protected]

http://bubosbereny.uw.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...