Ha te is megszállott gazdi vagy, a kutyamami rap a te életedet is tökéletesen leírja

„Dog mom rap” – ezen a néven fut az a nagysikerű dal, ami rövid idő alatt többszázezres megosztást kapott a világhálón, ugyanis a benne szereplő csajok olyan szenvedéllyel rap-elnek arról, hogy milyen lány gazdinak lenni, hogy szinte mindannyian magára ismerünk bennük. A Kutyamami himnusz néven is futó alkotás a maga valójában mutatja be, milyen ma egy nőnek, ha egy négylábú szerető társ van mellette.

 

Ha te is „kutyamami” vagy, itt a dal, ami tökéletesen leírja az életed, és megünnepli minden apró pillanatát annak a csodálatos folyamatnak, hogy mit jelent női kutyatulajdonosnak lenni.

A gazdi himnuszt T-SPOON és ZZTOPHALF készítette és ők is adják elő, a kiadója pedig a Bark Records. A klipet rengeteg kutyaszerető ember alkotta meg, hogy dicsőséget szerezzen a szőrös ruháknak, a korai kelésnek, a nem kutyabarát helyek bojkottálásának.

A szám azt a tényt is felöleli, hogy míg ma a nők már nem mennek annyian férjhez, mint korábban, de azt a lehetőséget, hogy egy kutya gazdái lehetnek, örömmel fogadják el. Számukra a kutyák nem pusztán háziállatok, hanem a családjuk.

Nem okoz nekik gondot, ha játszóruhában, szőrrel borítva sétálnak az utcán, bátran vállalják, hogy lemondtak a magassarkúról, rendszeresen teli kakis zacsikkal keresik a legközelebbi kukát, vagy minden pénzüket szeretett kutyájukra költik. A telefon fotóalbumát a végtelenségig tekerhetik lefelé, akkor is csak kedvencük képe lesz benne, de ő van a kulcstartón és minden létező háttérképen is.

– Tedd fel a kezed, ha te is kutyamami vagy

Ez a dal szól minden hölgynek, aki egy ebről gondoskodik

Ha kutyamami vagy, így élsz,

Azt mondják, nem a kisbabád, de te tudod, hogy ez nem igaz – hangzik a refrén.

 

Még több zene:

Kutyabarátság a Művészetek Völgyében

A balett táncosok a kutyák segítségével fogadtatják el a táncot az emberekkel

A zenei alkalmazás és a menhely együtt segít egymásra találni a hasonló zenei ízlésű kutyának és gazdinak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: youtube

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...