Saját KB bal
Saját KB jobb

A babájának életet adó hölgy utólag látta meg a fotókon, hogy kutyája egy percre sem hagyta magára

Kristin hivatalos fényképészként dolgozik. Kétszer is alkalma nyílt megörökíteni ismerőse, Brook szülését. A hölgy akkor épp a baba érkezésével volt elfoglalva, azonban a fotókat visszanézve rádöbbent, kutyája mennyire szerves része volt a csodálatos pillanatoknak, ezzel téve őket még különlegesebbé.

 

Az otthonszülés nálunk kétes megítélésű „vállalkozás”, külföldön sokkal inkább elfogadott. De tekintsünk el ettől a kulturális különbségtől, és lássuk azokat a fantasztikus pillanatokat, amelyeket a fotós Brook szülése alatt csípett el.

Mindegyik ilyen pillanatnak ugyanis ugyanaz volt a főszereplője: a család kutyája, Ryder, a corgi.

Ryder nem csak pusztán jelen volt a két eseménynél, de mindkettőt aktívan végig asszisztálta. Hagyta, hogy gazdija megölelje, ha egy fájás során erre vágyott. Mindenhová elkísérte a lakásban és a kertben, mikor a járkálás segített enyhíteni a fájdalmát.

Le sem vette a szemét Brook-ról, megadta neki a teret, amire szüksége volt, és a szeretetet, amire vágyott.

Később, a második babavárásnál már Brook kisfiával „izgulta végig” a jelenetet. – Mindkét esetben tudta, hogy valami fontos történik. –

– Gyorsan kijött üdvözölni, mikor megérkeztem, de már ment is vissza Brook-hoz a hálószobába. Kíváncsi volt, hogy mi folyik ott, csak feküdt az ágyon, amikor Brook vajúdott, és a baba születésénél is ott volt mellette. –

– Akárhányszor csak tehette, felugrott az ágyra, hogy támogassa szeretett gazdiját az embert próbáló helyzetben. – mesélte később Kristin, a fotós, aki mindent megörökített gépével.

A corgi minden pillanatnál ott volt, persze bizonyos helyzetekben csak tisztes távolságban. Mindent végig asszisztált: a mérést, az első ruha cserét is.

A fotós úgy nyilatkozott a pillanatról, hogy egyszerre tudott volna sírni és nevetni a csodálatos jelenettől, főleg, hogy az édesanya, Brook akkor fel sem fogta, mi történik körülötte.

A fotókat látva tudatosult benne, hogy kutyája lényegében egy percre sem mozdult el mellőle.

A nagy feladat alatt teljesen elmulasztotta volna, hogy észrevegye ezeket az apró, de annál csodálatosabb részleteket, de így, megörökítve értékelni tudja, amit kutyája akkor tett érte.  

 

Cikkajánló:

A gazdik szerint ez a 20 jel mutatja legjobban, hogy kutyád a családtagod

Pit bullja segített a fiatal lánynak túlélni édesanyja öngyilkosságát

Amikor a kutyád rájön, hogy már nem ő az egyedüli gyereked

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...