Saját KB bal
Saját KB jobb

Az építészek a világ minden táján egyedi kutyaházakat terveznek – egy jó ügy érdekében

Első látásra akár tévesen is megítélhetnénk a műalkotásokat, főleg a díszes házikókra nézve. A tervezők célja nem elsősorban a puccos gazdik elkényeztetése, hanem egy jó ügy szolgálata. A világ minden tájáról csatlakoztak építészek, designerek ahhoz a projekthez, amely során otthontalan állatokon szeretnének segíteni.

 

 

A „BowWow Haus” projekthez építészek, tervezők, művészek csatlakoztak a világ minden tájáról, amelynek elsődleges célja, hogy elősegítsék a gazdátlan állatok jóllétét. Ezek a kreatív alkotók olyan kutyaházakat terveznek, amelyek egyediek és megismételhetetlenek – ezeket pedig egy kiállítás és aukció keretében el fogják árverezni Londonban.  

A projektben résztvevők a Blue Cross állatjóléti szervezettel állnak kapcsolatban, akik beteg, sérült, elhagyott vagy gazdátlan állatokat segítenek 1897 óta, valamint együtt segítik a munkát az amerikai nonprofit szervezettel, a Kültéri Művészeti Alapítvánnyal, amely támogatja a közösségi alapú kreatív elkötelezettséget és a fotóssal, Drew Gardner-el.

A pénz, amit sikerül összegyűjteni a kiállítás alatt, valószínűleg többszáz kutya sorsát képes lesz majd jobbá tenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenki úgy segít, ahogy tud:

A rászoruló idősek az ingyen ebédet a kedvenceiknek adták – a jótékonysági szervezet mostantól az állatoknak is visz ételt

Jótékonykodásra használják életük legnagyobb kalandját a magyarok

James Bond-al és édes kutyakölykökkel minden jótékony ügy lehetséges

Egymillió dollár bevétel egy jótékonysági naptárból

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...