Saját KB bal
Saját KB jobb

A ház kamerája rögzítette, ahogy egy kisfiú lop egy ölelést a család kutyájától

A kisfiú tudta, hogy másvalaki területére engedély nélkül tilos lépni. Mégsem tudott ellenállni: ahogy meglátta a család garázsban álló kutyáját, levágta a bringáját az utcára, és beszaladt egy ölelést adni az ebnek. Valószínűleg nem először fordult elő, így a család megkereste a kisfiút, és megengedte neki, hogy bármikor átjöjjön.  

Hollie Mallet és a férje éppen visszanézte a ház kamerái által rögzített felvételeket, amikor észrevettek egy kisfiút. Bringával érkezett, és a garázs előtt azonnal eldobta a biciklit, ahogy meglátta a család kutyáját. Körülnézett, hogy biztosan senki nem látja, valószínűleg nem vette észre a kamerát. Ekkor beszaladt a garázsba, és hatalmas ölelést adott a kutyának, Duchess-nek.

A kutya reakciójából ítélve nem az első eset volt, hogy ők ketten pacsit váltottak. Hollie-t annyira megindította a videó kedvessége, hogy feltette a videót az internetre, hogy az emberek segítségét kérje a kisfiú megtalálásához.

Végül a kisfiú édesanyja jelentkezett. Pár házzal arrébb laknak a családtól, és kisfia, Josh kutyája nemrég hunyt el, így valószínűleg Duchess-el pótolta a hiányát. Hollie-ék jelezték az ifjú Josh Breaux felé, hogy bármikor szívesen látják, ha át akar jönni Duchess-el játszani vagy ha csak egy ölelésre vágyik.

 

Még több kandi kamera:

A legédesebb kutyás kandi kamera

Lebukott a balaton szeletet lopó kutya, de még szabadlábon van

Utcai kamera rögzítette, ahogy lepisilte a kutya

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: littlethings
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...