Saját KB bal
Saját KB jobb

Bemutatjuk az Év Kutyabarát Helye Pályázat zsűritagjait – Dr. Aladics Balázs

Ismerkedjetek meg újabb zsűritagunkkal, Dr. Aladics Balázs állatorvossal, aki a szakmai szempontokat fogja erősíteni az Év Kutyabarát Helye Pályázatának zsűrijében. A doktor úr szívén viseli a gazdik folyamatos tájékoztatását és munkája során minden eszközzel a felelős állattartást képviseli. 

Harmadik generációs állatorvosként és a Bayer Állategészségügy dél-európai vezetőjeként, nagyon fontosnak tarja, hogy ne csak a betegségek megelőzésével és kezelésével foglalkozzunk, hanem a felelős állattartást, mint koncepciót ismertessük meg a gazdikkal.

Hiszen, nem elegendő az állategészségügyi gondoskodás, hanem biztosítani kell kedvenceink számára olyan lehetőségeket, életteret, ahol a gazdijukkal közösen, társként élhetik meg a mindennapokat, akár otthonukon kívül is. 

Dr. Aladics Balázs közös idei kampányunknak is aktív részese volt, ahol a szívférgesség veszélyeire igyekeztünk felhívni a figyelmet.

„Több mint 10 éve nagyon hangsúlyosan próbálunk kommunikálni a tulajdonosok felé, mert azt gondoljuk, hogy itt még van mit tennünk, de nagyon jók a tendenciák, és az elmúlt évek is azt mutatják, hogy egyre több és egyre felelősebb gazdikkal tudunk találkozni. Állatorvosként azt tartom felelősségnek, hogy bizonyos fontos témákat felkaroljunk, és erről tájékoztassuk az állattartó társadalmat.” – nyilatkozta a doktor úr az egyik közös sajtótájékoztatónkon. (a képen középen)

 

 

Az Év Kutyabarát Helye Pályázat céljairól és menetéről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A zsűri többi tagjával itt megismerkedhetsz.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...