7 luxus kutyafekhely, amitől leesik az állad

A padlóra fektetett pléd és a fényűző kutyafekhely között nincs akkora eltérés a négylábúak szemében, mint gondolnánk. Tucatnyi példáját láthattuk már, hogy olykor a legkisebb, kényelmetlennek tűnő helyre is képesek bepréselni magukat, hogy minél közelebb legyenek a gazdihoz.

Vannak persze, akik királynak járó bútordarabokkal lepik meg kedvencüket, akiknek kényelme és boldogsága minden pénzt megér. Vajon mennyit is? Válogatásunkban olyan kutyafekhelyeket mutatunk be, amelyeknek először a kinézetén, majd az árán képedtünk el.

#1 Kézzel készített, egyedi babarózsaszín szett, luxus fekhellyel ellátott kutyaházzal, apró kutyahercegnőknek (nem vicc, így reklámozzák). Átszámítva 72.350 forintért lehet a tiéd.

kutyabarat kutyabarát

#2 Bársony kutyakanapé kényelmes fekhellyel, kipárnázott karfákkal. 150.000 forint az ára.

kutyabarat kutyabarát

#3 S és M méretben elérhető mini ágyacskában hajthatja álomra a fejét az az eb, akinek gazdája 85.500 forintért beszerzi ezt a XVI. Lajos francia király által inspirált fekhelyet.

kutyabarat kutyabarát

#4 Minőségi anyagokból készülő, stílusos, egyedi tervezésű luxus fekhelyként szerepel egy webáruház ajánló rovatában az alábbi kutyaágy.  Az árát sajnos nem találtuk meg.

kutyabarat kutyabarát

#5 A nagyobb kutyákra is gondolnak, ők például a képen látható, tetővel ellátott fonott kanapén élvezhetik a kinti napsütést. Kimondottan kültéri használatra tervezték. Ára: kb. 63.000 forint.

kutyabarat kutyabarát

#6 Géppel mosható kutyaágy négy keréken, szemrevaló dizájnelemekkel. Stílusos és kényelmes, 70.000 forintért árusítják.

kutyabarat kutyabarát

#7 Sajnos újfent hiába kerestük a lenti kutyaágy árát, pedig tényleg kíváncsiak vagyunk, mennyibe kerülhet ez a vagont idéző, tálkákkal is ellátott, kézzel készített remekmű.

kutyabarat kutyabarát

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Képek forrása: Houzz.com, Etsy (AnnaHappyDog), Maitaicollection.om, DforDog, Amazon, Washabledogbed.com, Molotilo LLC

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...