Saját KB bal
Saját KB jobb

Adjunk biztonságot a melegben is házi kedvenceinknek

A hőség nem csak az emberek, hanem az állatok szervezetét is megviseli. Ilyenkor nem csak saját, hanem kedvencünk egészségére is jobban oda kell figyelnünk, és figyelembe kell vennünk az ő igényeit is. Az állatok is kaphatnak hőgutát, ezért kedvenceinket se tegyük ki a nagy melegnek és a tűző napsütésnek! Erre adunk most egy hatékony tippet!

Kiváló lehetőségeket és segítséget nyújthat az EvoCool, mely hűtő-párásító rendszereinek használatával biztosítható kedvenceink közérzetének javítása.

Az EvoCool hűtő-párásító rendszerek környezetbarát technológia felhasználásával, energiatakarékos módon működnek. A rendszer lelke a magas nyomású pumpa, a nagy nyomással szállított víz speciális tervezésű ködképző szórófejeken (fúvóka) keresztül kerül a kültérbe, így keletkezik a rendkívül finomra porlasztott vízpára. A rendszer által keletkezett vízpára nem vizesít, kizárólag a hűvös, friss levegőt érezzük, mely a levegőbe kerülve azonnal elpárolog, így eredményezve a párolgás okozta hőelvonást, mely 5-15°C-os hőmérsékletcsökkenést eredményez, így a kutyánk komfortérzete 100 %-osan biztosítható.

Házi kedvenceink ebben az időszakban sem szenvednek a hőségtől, étvágyuk és egészségük kielégítővé válik a gazdik megelégedésére.

Felhasználási területek: kutyaházak, kennelek, teraszok, kertek, szabad terek.

További információk: +36 20 775 1917

www.evocool.hu

(X)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...