Egy kanadai magyar vizsla az internet új utazó sztárja

Whiskey minden insta-utazót lepipál 80,000 követőjével. A négy éves magyar vizsla Kanadában él, és gazdájával, Adele-el minden létező gyönyörű helyet bejárnak a környéken, amiből van bőven. Whiskey pedig kitűnő modellnek bizonyult. Irigyeljük az életét.

 

– Túrázunk, táborozunk, kenuzunk és a barátainkkal játszunk a hegyekben. Mivel imád a szabadban lenni, heti egyszer legalább elmegyünk egy nagyobb kirándulásra – meséli Adele, Whiskey gazdija.

Ő az én múzsám, a legjobb barátom és a kaland társam! Ha csak nem kimondottan tilos, mindenhova viszem magammal. Viszonylag közömbös már az új helyek iránt, hiszen egyfolytában mozgásban van, de tökéletesen működik sátorban, a hegyekben vagy hotelekben, amíg velünk van. –

Adele magas energia szintje miatt választotta a mi csodálatos fajtánkat, bár az első túra nem sikerült egyszerűre. Whiskey akkor még kölyök volt, és egész éjjel gazdája hálózsákjában pörgött. Azóta is egy hálózsákban alszanak, Whiskey pedig saját hátizsákkal kirándul.

Adele szerint nem csak a legjobb túra partner, de kitűnő testőr is: ne egy vadállatot ijesztett már el. Gazdája szerint a magyar vizslából akkor tudjuk kihozni a legjobbat, ha nagyon aktív, kalandokkal teli életet biztosítunk neki.

– Ha megtehetjük, akkor csodálatos tud lenni, ahogy kutyánknak is biztosítjuk az új élményeket, helyeket, embereket. Ezt a vadászkutya fajtát hosszú távokra, egész napos kalandokra tenyésztették ki, egy háztömb körüli séta soha nem lesz elég nekik. Minimum két óra póráz nélküli, szabad életet igényelnek naponta és rengeteg figyelmet. Mi kész vagyunk arra, hogy a világ összes figyelmét neki adjuk. –

 

 

Ők is nagy utazók:

A srác hat mentett kedvencével járja az USA-t egy lakóautóval és esélytelen kutyáknak keres gazdát

Kutyabarát lakóautóval járja a világot a magyar csapat

Így lehet egy négylábú tragikus sorsú zambiai biztonsági őrből világutazó

Alfie, a világhírű magyar kutyaturista

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...