Saját KB bal
Saját KB jobb

A reggelek, amiket csak a gazdik érthetnek

Vannak a született pacsirták: a korán kelők, és vannak a kevésbé azok. Na és vannak, akik még a kettő közti átmenetben szorultak: gazdikká váltak, de még ellenállnak a végső átalakulásnak. Ha te is szeretnél szembenézni életed végérvényes megváltozásával, ezt a hat dolgot be kell vallanod, hogy bizony veled is megesett.

 

1. Az, hogy nekik pisilniük kell, sokkal előbbre való, mint hogy neked kell pisilni

Még a kutya előtt lehet, hogy az első dolog, amit csináltál, hogy mosolyogva besétáltál a fürdőszobába és kényelmesen megpihentél még egy időre. Ha már van kutyád, a reggeli rutin már a múlté. Az első teremtmény, amely fürdőszobai jogosultságokkal rendelkezik, a kutyád, és ezt rendszeresen bizonyítják is: ha nem kint a szabadban, akkor bent a szőnyegen.

 

2. A szundi gomb egy homályos emlék a múltból

Kutyád előtt könnyedén tölthettél néhány extra luxus percet az álom és az ébrenlét között, mielőtt a nap valósága fejbe kólintott. A kutyák hallása azonban szinte természetfeletti ebben a szituációban, és kitűnően megérzik a pillanatot, amikor ki kell téged könyörögniük az ágyból, különben félő, hogy örökre ott maradsz.

 

3. A reggeli séta valójában fantasztikus kezdése a napnak – csak nem mindig tűnik fel

A nem kutyásoknak az, hogy kora reggel már róni kell a köröket és kilométereket, kissé terhesnek tűnhet. Valójában a kutya tulajdonosoknak is az néha, de ha jobban belegondolunk, az életmód-váltással gyorsan válik a reggeli rutin részévé a közös séta a friss reggeli levegőn. Mindenkinek nyertes helyzet, hiszen saját egészségünket is turbózzuk. Bár néha nem ilyen szép ez a gondolat.

 

4. Néha a kutyád szeret segíteni a megfelelő öltözék kiválasztásában

Nevezetesen, hogy milyen cipőket kellene viselned illetv milyen cipőnek kell mennie a szekrényből, hogy helyette inkább új rágójáték váljon belőle. Néhány nap múlva biztosan feladod, és hagyod, hadd rágja a régi cipőt, jó neked az a szakadt tornacsuka.

 

5. Úgy tudják közelről bámulni az arcodat, hogy muszáj kinyitnod a szemed

És ha kinyitottad, onnantól kezdve ébren vagy, ezt te is és ők is nagyon jól tudják. A brit tudósok még nem tudják, honnan ez a mágikus hipnotikus képesség, de egy biztos: még kemény tréningeléssel sem lehet ellenállni nekik. Ha néznek, ki kell nyitni a szemed.

 

6. Ha még nem tartod magad koránkelőnek, hamarosan annak fogod

A kutyák megmosolyogtatják az ember szívét. Még akkor is, ha körülbelül ¾ 4-kor kelnek reggel, úgy érzed, megéri. Látni az imádnivaló arcukat, az energiájukat, a hajnali izgatottságukat… A reggeli kutya szindróma fertőző, és mielőtt mégegészen tisztába kerülnél vele, már pacsirta is vagy – kizárólag az ő kedvükért.

 

Ha még nem  ismertél volna magadra:

Péntek van! De a péntek is kicsit más, ha kutyás vagy

10 dolog, amit feltétlenül tudnod kell, ha egy kutyással randizol

Kutyával élni jó – ja és vicces

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dogtime

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...