Saját KB bal
Saját KB jobb

Barabás Éva a kutyák mellett a nehéz sorsú gyermekekért is rengeteget tesz

A Playboy jótékonysági kampányt indított öt megbecsült alapítványt kiválasztva. A legtöbb szavazatott gyűjtő alapítvány nyeri a Playboy közönségdíját, a többiek pedig a kampány gálaestjén befolyt összegből részesülnek. Az SOS Gyermekfalu Alapítványt képviseli Barabás Évi, aki minden lehetőséget megragad, hogy a felelős kutyatartás mellett is szót emeljen. 

A playboy által kapott nyilvánosság is nagyon fontos a szervezetek megismertetésében.  Barabás Évi és Vardanjan Tigran üzletember az SOS Gyermekfalu Alapítványért kampányol.

Az SOS a szeretetteli gondoskodásban, a gyerekközpontú nevelésben hisz. Felelős, átlátható, minden felekezettől, politikától mentes, az UNICEF után a világ 2. legnagyobb gyermekvédelmi szervezete, amely évtizedek óta az elveszett családot és gyerekkort igyekszik visszaadni ezeknek a gyerekeknek.  

„13 éve hivatalosan is kértek, hogy legyek a nagykövetük és képviseljem őket, ahol tudom” – meséli Évi. – „Fontos, hogy a vér szerinti testvéreket minden körülmények között egy SOS családban tartja, nem lehet csak az egyiküket örökbe adni pl. A családokban gyakran tartanak társállatot, kutyust, cicát, madarat, nyuszit vagy halakat.  Fontos, hogy a családi házban milyen környezetben nevelkednek a felnőttek által korábban agyon gyötört gyerekek. Az SOS-ben a nevelőszülőket pszichológusok, gyógypedagógusok, terapeuták segítik. A nevelőanyukák, szülőpárok bajban, örömben, betegségben, szerelemben állandóan a gyerekkel vannak, pont úgy, mintha vér szerinti szüleik lennének.”

A nevelő családokban nagyon fontos szerepe lehet a háziállatoknak, hiszen nem csak a testi és lelki fejlődésüket segíti, de csökkenti az átélt nehézségek miatt kialakult stresszt és megtanítja a gyermekeket arra, hogy léteznek még őszinte, feltételek nélküli, önzetlen kapcsolatok is a világon.

A működéshez szükséges pénz a saját országban 1%-ból, adományokból és az alap állami támogatásból kell összeszedni. Ez a külföldi központ segítsége nélkül még egy évben sem sikerült. Évi a Playboy jótékonysági kampányában most akár több millió forintot is szerezhet az SOS falvakban élő gyerekek neveléséhez. 

 

Hogyan segíthettek?

A szavazatok leadása mellett biztathatjátok erre a környezeteteket is. Ráadásul, aki szavaz, az nyerhet:

·                    10 db Zwack italcsomag

·                    10 db Mazda modellautó

·                    2 db Nautica óra

·                    2 db Bvlgari parfüm

·                    2 db Trussardi parfüm

·                    5 db Playboy magazin előfizetés

 

Naponta egyszer lehet szavazni, aki úgy érzi, segítene az SOS Gyermekfalu Alapítványnak és a gyerekeknek, az szavazzon bátran ide kattintva!

 

További részletek a Playboy Hero oldalán!

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...