Fotópályázat – Szavazás

Te is megörökítetted már az első pillanatokat is? Lelkesedésed az évek múlásával sem hagyott alább? Idős kutyusodról is születnek még fotók? Izgő-mozgó kutyafalkádat sikerült már összeterelned egy kép erejéig? Szereted az ilyen volt, ilyen lett fotókat, melyek gyakran döbbenetes pozitív változásokat mutatnak meg? Mutatóujjadat nyaraláskor is folyamatosan a fényképezőgép exponáló gombján tartod, hogy ne maradj le egyetlen megismételhetetlen másodpercről sem?

Ha a válaszod: igen, és szívesen megosztanád a legjobban sikerült, saját kutyádat ábrázoló fotódat, ne habozz, várunk, akár mind az 5 fordulóban! Az egyes fordulókat különböző témakörökben hirdetjük meg, így senki sem maradhat ki, bármilyen korú, fajtájú kutyája legyen is.

A nyeremény – természetesen a dicsőség mellett – egy Kedvenced fotózására feljogosító ajándékutalvány a Vizslafotózás jóvoltából. Az első helyezett, azaz a legtöbb szavazatot gyűjtő kutyus ráadásul akár már az új, egyedi készítésű Bol-Dog nyakörvében pózolhat a profi fotósok kamerája előtt. A tetszésed szerint választható, csinos, igazán vidám, kutyusod egyéniségéhez legjobban passzoló nyakörvet a Bol-Dog Kutyanyakörv ajánlotta fel.

Melyik kép a legkedvesebb számodra? SZAVAZZ!

Támogatóink:


(FIGYELEM: Az összes kép nem egy oldalon található!)

SZAVAZNI EGY NAP EGY IP CÍMRŐL CSAK EGYSZER LEHET!