Fotó- és kvízpályázat játékszabályzata

A Kutyabarát.hu által meghirdetett több fordulós fotópályázat, kvíz és kérdőív játékokhoz. 

A játékokban bárki részt vehet, a részvétel nincs regisztrációhoz kötve. A játékban nem vehetnek részt a Kutyabarát.hu munkatársai és családtagjaik, valamint a nyereményeket felajánló Partnerek és családtagjaik. 

Fotópályázat:

A fotópályázaton mindenki 1 db saját készítésű (melyet kérés esetén bizonyítani is tud), saját kutyát vagy kutyafalkát ábrázoló fotóval vehet részt. Egy játékos több fotópályázaton is részt vehet. A játékban azok a fotók vehetnek részt, melyek az adott fordulóra kiírt határidőben beérkeznek a [email protected] e-mail címre. Az e-mailben az alábbi adatokat kérjük: név, e-mail cím, kutya vagy kutyák neve(i). Az adott témában beküldött fotók közül az első 20 kép vesz részt a játékban, de fenntartjuk a jogot, hogy a nagyon rossz minőségű, sértő tartalmú fotókat a játékból kizárjuk. A képek tartalmáért a Kutyabarát.hu semmilyen felelősséget nem vállal. A játékban résztvevő – fordulónként 20 db  – képek kerülnek fel a Kutyabarát.hu portál erre a célra kialakított szavazó felületére (kutyabarat.hu/szavazas). Fordulónként mind a 20 db kép egyszerre kerül ki az oldalra, és ezután indul a szavazás. A résztvevő fotókat Facebook oldalunkon külön-külön nem osztjuk meg. Egy szavazó egy képre egy nap egy alkalommal szavazhat, de ugyanarra a képre akár minden nap lehet szavazni. A szavazni a szavazásra kialakított weboldalon, fotó alatt lehet, a szavazatok pillanatnyi száma minden fotó alatt feltüntetésre kerül, így értelemszerűen csak az itt leadott szavazatok érvényesek.

A fotópályázat résztvevői hozzájárulnak adataik (név, e-mail cím) jogszabály szerinti kezeléséhez. A játékban résztvevők kijelentik, hogy a beküldött képek saját tulajdonukban állnak, saját kutyájukat ábrázolják és a megjelenésért sem most, sem a későbbiekben semmilyen jogdíjra vagy egyéb díjazásra nem tartanak igényt. A helyezettek hozzájárulnak, hogy a nyertes képeket a Kutyabarát.hu a későbbiekben is reklámcélra felhasználja.

A szavazók a szavazófelület alatt található formon megadhatják nevüket, e-mail címüket (szavazni anonim módon is lehet), mellyel nyereménysorsoláson vesznek részt. A megadott adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük. A nyereménysorsoláson egy szavazó csak egyszer vesz részt, függetlenül attól, hogy hányszor szavazott és adta meg e-mail címét.

Kvíz és kérdőív

A kvíz és a kérdőív kérdéseit minden játékos egy alkalommal töltheti ki. A válaszokat a megadott határidőig fogadjuk el, ezután a kvíz és a kérdőív lezárásra kerül. A kvíz kérdéseire a helyes válaszokat a kvíz lezárását követően a Kutyabarát.hu Facebook oldalán tesszük közzé. A helyes választ adók közül, a válaszok kiértékelését követően, 3 nyertes kerül kisorsolásra, és díjazásra. A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket nyilvánosságra hozzuk.  

Minden kvízben részt vevő, és a kérdőíveket kitöltő, valamint a fotópályázat egyes fordulóiban részt vevő 20 kép tulajdonosa, és azon szavazók, akik megadták nevüket és e-mail címüket a szavazófelület alatt, automatikusan indulnak a főnyereményért.

A nyertesek értesítése e-mailben történik, így minden esetben valós név és e-mail cím megadása a játékokban való részvétel feltétele.

A Facebook nyereményjátékunkban semmilyen formában nem vesz részt.

A kvízjátékok fődíja 1 db két fő és egy kutyája részére szóló kétnapos szállásutalvány a Hotel Grante Esztergom felajánlásával.

A fotópályázat fődíja 1 db Nikon fényképezőgép a 220volt.hu felajánlásával.

A további nyereményeket biztosító partnereink és felajánlott ajándékaik az adott játék külön aloldalán láthatók.

 

A játékokban való részvétellel a játékosok és a szavazók elfogadják jelen játékszabályt.