Saját KB bal
Saját KB jobb

A feleség titokban lefilmezte férjét, ahogy két kutyájukkal küzd, hogy kidobhassa a karácsonyfát

Nem lehet könnyesre röhögés nélkül végignézni azt a küzdelmet, amit a férfi vív két német juhászkutyájával. Az ebek ugyanis vagy a karácsonyt imádják ennyire, vagy igencsak neveletlenek a játék terén, mindenesetre a családfőnek igencsak meg kellett izzadnia, amíg végre át tudta dobni a kerítésen a karácsony szellemét.

Erin Sharkey és férje, David hagyományosan töltötték a karácsonyi ünnepeket, családjuk körében, a feldíszített fenyőfa körül. Egy idő után eljött az újév, majd a szomorú búcsú a karácsonytól – így fájó szívvel a fa díszeit is szépen lassan leszedték és eltették.

Akkor derült ki a meghökkentő tény: nem minden családtag akarja maga mögött hagyni ezt a varázslatos időszakot! Több százezren osztották meg szinte azonnal a videót, amit Erin feltöltött férjéről a közösségi oldalára, ahol az látszik, hogy kutyáik nem igazán akarnak megszabadulni a csupasz fenyőfától.

Amikor Erinnek feltűnt, hogy férje túl sokáig marad kint, pedig azt mondta, hogy csak a fenyőfát megy kidobni, akkor az ablakhoz lopózott, és – ahogy a videón is halljuk – nem igazán tudott nevetés nélkül elmenni a látottak felett.

David kemény küzdelem árán próbálja a fenyőfát átdobni a kerítésen, míg a két német juhász keményen visszatartja a szerencsétlen csonka fát. A férfi földre kerül, majd már magából kifordulva birkózik – ki tudja akkor már, hogy a fával vagy a kutyáival.

Végül David-nek sikerült megoldania a feladatot – de a helyében nagyon elgondolkoznánk, hogy a kutyák őrző-védő képességei vagy karácsony imádata nagyobb-e…

Ők is nagyon szerethetők:

Az élő adásban kaját lopó kutya ellopta a világ szívét is

21 milliós nézettségű zenei videó menhelyi kutyás módra

Kutyák, akiknek beütött az altató

(kutyabarát.hu)

Forrás: Erin Sharkey/ The Dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...