Saját KB bal
Saját KB jobb

Mikor érdemes az A4 íves öntapadó etikett címkét választania?

Vannak olyan esetek, amikor kifejezetten A4 íves öntapadó etikett címkét kell beszereznie annak érdekében, hogy optimalizálni tudja a címkézési feladatait. Alapelv: érdemes ennél is takarékoskodni, de a minőséghez ragaszkodni kell. 

Az A4 íves öntapadó etikett címke felhasználási területei

Az A4 íves etikett címke, ami a DunaShop kellékanyagai közt is fellelhető, ugyanolyan stabil, megbízható termék, mint bármely más itt beszerezhető címke. Mint minden vállalkozó, így bizonyára Ön is a költséghatékonyság elveit követi, így mindig alaposan megfontolja, hogy mikor, mit és hol vásárol. 

Az A4 íves etikett címke nélkülözhetetlen a kötelező információk vásárlóknak történő átadása miatt, illetve akár hatékony marketingeszköz is lehet. Természetesen nemcsak a gyártásban vagy a kereskedelemben alkalmazhatja eredményesen, hanem a raktározás, szállítmányozás során is.

Mikor érdemes A4 íves címkét választania?

Az A4 íves etikett címke akkor jelenthet megoldást Önnek, ha a nyomtatási volumen még nem érte el azt a szintet, ami már a tekercses etikett használatát tenné szükségessé. Előnye, hogy a megnyomtatásához nem kell költségesebb, speciális címkenyomtató eszköz beszerzésébe invesztálnia. Miért? Mert az A4 íves címke a megszokott irodai berendezésekkel megnyomtatható, a választott típus függvényében lézer- vagy tintasugaras nyomtatókban és fénymásolókban használható.

Az íves öntapadó etikettek között nemcsak a normál papír alapanyagot találhatja meg, hanem akár speciális körülményekhez is (hűtőházi, visszaszedhető, biztonsági, stb.) léteznek ideális megoldások. 

Akár egyedi méretben is beszerezhető

Szerencsére az A4 íves etikett címke többféle méretben, alapanyagban, ragasztóval elérhető, de akkor sincs minden veszve, ha nincs olyan, amilyenre gondolt. Amennyiben nem talál az Önnek megfelelő méretben és alapanyagban íves etikett címkét, akkor 4-5.000 ívtől már érdemes egyedi íves címkében gondolkodnia. Így meghatározhatja a címke szélességét és magasságát, a pályaszámot, a margó méretét az ív négy oldalán. 

Mire érdemes figyelni az A4 íves etikett címke használata során?

Annak érdekében, hogy az öntapadó A4 íves etikett címke be tudja tölteni a funkcióját, van néhány olyan tanács, amit érdemes megfogadnia:

  • A címkét felhasználásig mindig az eredeti csomagolásában tárolja, normál hőmérsékleti tartományban, 20-80%-os páratartalom között legfeljebb 1 évig.
  • Ügyeljen a megfelelő ragasztó kiválasztására. Erre azért kell fokozottan figyelni, mert a lézernyomtatók és a fénymásolók magas hőmérsékleten működnek, így egy rosszul megválasztott ragasztó megolvadhat és tönkreteheti a berendezést.
  • Az egy íven megtalálható címkéket célszerű egyszerre felhasználni, hiszen alapelv, hogy egy ív csak egy alkalommal kerülhet a nyomtatóba. Ennek az az oka, hogy egy-két címke eltávolítása után a hordozóanyag elveszíti a merevségét, így újra a nyomtatóba kerülve elakadhat.

Válasszon Ön is A4 íves öntapadó etikett címkét a címkézési teendőihez!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...