Saját KB bal
Saját KB jobb

Íme a tökéletes kompromisszum, ha üveges ajtót szeretnél és mellette maximális biztonságra is vágysz!

Gyakran előfordul, hogy vannak bizonyos elképzeléseink vagy vágyaink, amelyek úgy tűnnek, hogy nem teljesen kompatibilisek azzal, hogy gyermekeink vannak. Ám ha minden vágyad egy üveges ajtó, kifejezetten vadóc gyerkőcök mellé is van megoldás!

MIért jó választás az üveges ajtó?

Az üvegfelület lehetővé teszi, hogy az egymástól nyílászáróval elválasztott helyiségek esetén is megvalósuljon a tágasság élménye, miközben a napfényt áteresztve azok a helyiségek (például folyosók vagy előszobák) is világosabbá, vidámabbá válhatnak, amelyek nem rendelkeznek saját ablakkal. 

Elsősorban ezek az érvek szokták elindítani az embereket afelé, hogy üveges ajtókat keressenek. Azonban ahogy az Ajtóház üveges beltéri ajtajai is megmutatják, az üvegbetét nemcsak hasznos, hanem kifejezetten dekoratív is lehet.

Ez pedig azt jelenti, hogy dekorációs elemként is tekinthetünk rájuk a nyílászárókon, hasonlatosan a fémbetétekhez és más megoldásokhoz, amelyek esztétikussá teszik a nyílászárókat, s megtörik a különben egyhangú, egybefüggő felületet.

Az üveg dekorációs felület is lehet!

A különböző megjelenésű üvegfelülettel rendelkező beltéri ajtók megmutatják nekünk, hogy milyen sokféle elképzelés megvalósítható abban az esetben, ha nem idegenkedünk, illetve kifejezetten előnyösnek tartjuk az üveges részeket az ajtók esetében. 

Ezek a nyílászárók éppúgy lehetnek modernek, stílusosak, de beilleszthetőek akár klasszikus, avantgárd vagy glamour dizájnba is, s még csak a leggyakoribb stílusokat említettük! Nagyon fontos ugyanakkor a harmónia, így érdemes arra törekedni, hogy teli és üveges ajtóink passzoljanak egymáshoz. 

Ennek nagyon jó módja az, ha egyforma színben és mintázatban rendeljük meg ezeket a nyílászárókat. Az olyan szakértő kezekben, mint az Ajtóház csapata, biztosak lehetünk abban, hogy megfelelő segítséget kapunk ehhez, és sikeresen megvalósíthatjuk az elképzeléseinket.

Mekkora biztonságra számíthatunk?

Sokatmondó, hogy eddig még nemigen hallottunk olyan esetekről, hogy a gyerkőcök vadulása üveges ajtó esetén problémát okozott volna. Hiszen ezek az üvegek, valamint a modern rögzítési technikák egyaránt garantálják, hogy ennek az esélye minimálisra csökkenjen.

Amennyiben még ez sem elég megnyugtató számunkra, viszont mindenáron üveges ajtót szeretnénk, akkor érdemes minél kisebb üvegfelülettel rendelkező ajtót választani otthonunkba. Ezzel végképp magas fokra növelhetjük mind a biztonságot, mind az élményt, amelyet egy üvegbetéttel ellátott beltéri nyílászáró képes nyújtani számunkra. 

Összegezve tehát elmondható, hogy a rendelkezésre álló rengeteg lehetőség közül mindenki megtalálhatja azt a megoldást, amely számára a legideálisabb lehet, anélkül, hogy le kellene mondania akár a biztonságról, akár a vágyairól. Válassz bátran a legszebb üveges beltéri ajtók közül kedvedre!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...