SárgaFogó Barkácsbolt

Pest megye - Vác  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2600 Vác, Dózsa György út 53.
Telefon: +3627501601
E-mail: [email protected]
Facebook

 

https://sargafogo.hu  

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 7:00 - 17:00

Szombat: 7:00 - 13:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Szeretjük és tiszteljük a négylábúakat, így boldogan fogadjuk őket az üzletünkben is! 

A Sárga Fogó Barkácsboltot 1997-ben nyitottuk meg Vácon, mely mára a térség legnagyobb ilyen jellegű üzletévé nőtte ki magát (600 m2-es üzlethelyiséggel). Vevőkörünk túlnyomóan a régió építőipari kis- és középvállalkozásaiból, illetve nagy ipari cégekből áll, de nagyon sok kedves, lelkes barkácsoló is felkeres bennünket. Mára már nem csak az ország teljes területén, hanem a környékbeli országokban is vannak olyan, elsősorban nagy bútoripari gyártó partnereink, akik számára speciális eszközöket importálunk, szállítunk.

kutyabarat kutyabarát üzlet

Egyre kiterjedtebb beszállítói körünk van az országhatáron túlról is, például az Egyesült Állomokból, Nagy-Britanniából, Németországból, Franciaországból... Üzletpolitikánk fontos eleme, hogy a lakossági, a kis- és középvállalkozások, valamint a nagy partnereink igényeit is igyekszünk maximálisan kiszolgálni. Vásárlóink bizalmát rugalmassággal, gyorsasággal, kiváló minőségű termékekkel és versenyképes árainkkal tudjuk megőrizni.

kutyabarat kutyabarát üzlet

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bodri Pincészet és Optimus Étterem

Bodri Pincészet és Optimus Étterem

DiVino Borbár

DiVino Borbár

Kosbor Panzió

Kosbor Panzió

Monszun coffee & more

Monszun coffee & more