Kocka adománybolt

VIII. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1084 Budapest, Nagy Fuvaros utca 3/a
Telefon: +3670 383 5025
E-mail: [email protected]
Facebook 

http://www.ittvagyok.org/  

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek, 9:00-16.00
Szombat - vasárnap: zárva

 

A Kocka klasszikus adománybolt, használati tárgyakat gyűjtünk, melyet egyrészt azoknak az embereknek a szükségleteit elégítik ki, akik teljes áron nem jutnának a termékekhez, másrészt lehetőséget adnak arra a típusú tudatos vásárlásra, amely az újrahasznosítás, az újrafelhasználás és a kijavítás fenntartható elvét követi. A bolt  mindemelett kutyabarát!

A felajánlott tárgyak egyrészt szabadon megvásárolhatók, másrészt együttműködünk a családsegítő és támogató intézményekkel, akiken keresztül kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk a nehéz körülmények között élő családoknak.

Emellett a Kocka Közösségi Tér, ahol olyan programokat indítunk, amelyek a társadalmi integrációt, a tudáshoz való szabad hozzáférést, a megosztás és elfogadás alapú társadalom kialakulását segítik.

Képzéseket szervezünk, akciókkal és rendezvényekkel támogatjuk céljaink elérését.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Víg Kalmár Vendéglő

Víg Kalmár Vendéglő

Dunapark Kávéház

Dunapark Kávéház

PCAS - Pets` Care Állatmentő- és Környezetvédő Egyesület

PCAS - Pets` Care Állatmentő- és Környezetvédő Egyesület

Artusi Pizza and Pasta

Artusi Pizza and Pasta