Hangulatos otthon webáruház

Pest megye - Gödöllő  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2100 Gödöllő, Gábor Áron u. 2-10.
Telefon: +3620 4320428
E-mail: [email protected]gmail.com

http://hangulatosotthon.hu  
 

Webáruházunkat 2014-ben nyitottuk meg, arra törekedve, hogy minőséget elérhető áron nyújthassunk vásárlóinknak. Több ezer termékkel lakáson belül és kivül is.

Aztán megszületett az ötlet, mi lenne ha nyitnánk egy kis barátságos üzletet, amely mind átvevőpont, mint bemutató üzletként is működhetne. És végre sikerült megvalósítani , eme álmot. Nagy állatbarát révén, mindenképpen állatbarát üzletben gondolkodtam. Nálam a szőrős négylábúak ugyanolyan családtagok, mint bárki más. Az üzlet előtt mindig várja friss víz az arra járó négylábúakat. Szeretettel várjuk üzletünkben és webáruházunkban.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Wonderland Beauty Salon

Wonderland Beauty Salon

Várfok Galéria

Várfok Galéria

Salföldi Major

Salföldi Major

Titan Kickness

Titan Kickness