Cargomoda cipőbolt

VII. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1077 Budapest Wesselényi utca 33.
Telefon: + 36 1 6126206
E-mail: [email protected]
Facebook

http://cargomoda.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat 14:00-20:00

 

Ha unod az egyszerű és hétköznapi cipőket és szeretnéd valami egzotikussal feldobni ruhatáradat, akkor a Cargomoda üzlete neked való.

Boltunk 2011 áprilisában nyitotta meg kapuit a Wesselényi utca 33. szám alatt Cargomoda néven, melynek kezdő kínálata spanyol kézzel készített vászon-, és hasított bőr cipőkből, illetve a San Francisco-ból érkező kalapokból állt, főként férfiak számára. Azóta kínálatunk palettája az amerikai Clae és Keds cipőkkel, a spanyol Camper lábbelikkel, a Happy Socks svéd tervezésű design zoknikkal és a belga színeket képviselő Komono karórákkal és napszemüvegekkel bővült. A bolt hangulata és berendezése mellett, a nyitvatartás is egészen egyedi, hétfőtől-szombatig, 14:00 és20:00 óra között várjuk a vásárlókat.

Gyermek- és kutyabarát üzletként sok szeretettel várunk benneteket a Wesselényi 33-ban!

Az elmúlt évek tapasztalatai, és a szezonról szezonra visszajáró vásárlók is bebizonyították, hogy Magyarországon máshol nem elérhető, egyedi, minőségi termékeket kínálunk, megfizethető árért. Fő vezérelvünk, hogy mindig barátságos, családias hangulatban fogadjuk a vásárlókat, legyünk maximális mértékben együttműködőek és segítőkészek, legyen szó, akár vásárlásról, cseréről vagy éppen előrendelésről.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

PetBox Állateledel

PetBox Állateledel

Terasz Balatonboglár

Terasz Balatonboglár

Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon

Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon