BOOKR

III. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Elérhetőség

Cím: Budapest, III. kerület Bécsi út 65. 
Telefon: +36 1 999-9521 
E-mail: [email protected] 
Facebook

https://www.bookrkids.hu  

Nyitvatartás

hétfőtől-péntekig 9:00–17:00 

 

A kulturális élet hazai szereplői közül most egy kis óbudai könyvesbolt, a BOOKR csatlakozik a leginnovatívabb hazai vállalkozásokhoz, hiszen ez lett Közép-Európa első készpénzmentes könyvesboltja, ahol kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

„Mottónk, hogy a BOOKR több mint könyvesbolt. Hiszünk abban, hogy a készpénz kizárása a betűk világából csak még inkább olvasóbaráttá és egyedivé teszi a boltot. Mivel tízből hét vásárlónk már eddig is bankkártyával fizetett nálunk, így reális vállalás volt, hogy végleg áttérjünk a kizárólag elektronikus fizetési módra” - mondja Horváth Dorka, a BOOKR megálmodója.

Az üzletben számos kiadó könyveit vásárolhatjuk meg pillanatok alatt, valamennyi nemzetközi kártyatársaság logóját viselő hagyományos vagy egyérintéses bankkártyával. Jóllehet, a mintegy nyolcszáz cím nem fedi le a nagy könyvesboltokban megszokott kínálatot, de valamennyi műfajban a legigényesebb kiadványokkal várják az olvasást szerető közönséget. A BOOKR rendszeresen szervez kulturális programokat, felolvasásokat, bemutatókat. Az üzlet egy átfogó kulturális projekt része, amelyben foglalkoznak még gyerekeknek szóló interaktív meséket tömörítő könyvtáralkalmazás-fejlesztéssel, de a digitális olvasás fontosságát hirdető rendezvények szervezésével is. 

Videófilm a BOOKR könyvesboltról (2 perc):

A BOOKR Kids az olvasástanulás egy új formája! A BOOKR Kids alkalmazás egyfajta „élő mesekönyv”, amely lehetővé teszi a történetmesélés új, interaktív formáját:

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Wonderland Beauty Salon

Wonderland Beauty Salon

Füzér utca - Endre utca sarok kutyafuttató

Füzér utca - Endre utca sarok kutyafuttató

Bofri-Fodri Kutyakozmetika

Bofri-Fodri Kutyakozmetika

Westie Rescue Hungary

Westie Rescue Hungary