Bike Pont - Kerékpárbolt és Szervíz

VI. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1067 Budapest, Csengery utca 34.
Telefon: +36-30/988-58-75
E-mail: [email protected]

http://bikepont.hu  
 

Történetünk egészen 2002-ig, a Mountainbike Magyar Kupa zalaegerszegi versenyéig nyúlik vissza az időben. Ekkor lettem „szerelmes” a kerékpározásba és a hozzá kapcsolódó dolgokba. Évről-évre egyre több versenyen vettem részt és idővel az eredményeim is bizonyították, hogy megtaláltam a „másik felemet”.

A versenyekből fakadó ismeretségeknek és technikai tudásnak köszönhetően 2006-ban egy minden igényt kielégítő bolt kezdőcsapatába kerültem Zalaegerszegen. Az itt eltöltött két év alatt egy olyan folyamatos fejlődés részese voltam, ami által rengeteg tapasztalatra tettem szert, és aminek köszönhetően szakmailag egyre felkészültebbé váltam.

2008-ban költöztem fel Budapestre, ahol egy kisebb, családias hangulatú üzletben dolgoztam több mint négy évig. Munkám során az áruházi bringáktól kezdve a világbajnokságot, Ironmant megjárt profi karbon csodákig több száz kerékpár fordult meg a kezeim között.

Természetesen a versenyzéssel sem hagytam fel, és szépen lassan egyre több sikert könyvelhettem el. Sportolói szempontból a 2011-es esztendő bizonyult a legsikeresebbnek: a Supercross és a Top Maraton sorozatok összetett első helye mellett a cyclocross amatőr magyar bajnoki címet is megszereztem.

Többször részt vettem a „Bringázz a munkába” kampányban, és természetesen minden nap
kerékpárral intézem az ügyeimet.

Mindezek a tapasztalatok, eredmények és még számtalan bringázáshoz kötődő élmény ösztönzött a BikePont kerékpárüzlet, webáruház és szerviz megalapítására.Ha Te is úgy gondolod, térj be hozzánk a 1067 Budapest, Csengery utca 34. szám alatt található üzletünkbe!

"Sziasztok! Jelezném, hogy megnyitottam kutyabarát BikePont néven kerékpárboltomat a 1067 Budapest, Csengery utca 34 szám alatt. A boltot állandó jelleggel, Mira a törpetacskó "védi" :) Várunk szeretettel minden kutyabarátot!" (Pálmai Zsolt)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Asia Center

Asia Center

Wine&U

Wine&U

Csepeli kutyafuttató, Kossuth Lajos utca

Csepeli kutyafuttató, Kossuth Lajos utca

Dog Life kutyaiskola

Dog Life kutyaiskola