Tihany Villa Borostyán

Veszprém megye - Tihany  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8237 Tihany, Levendula u. 13.
Telefon: (30) 342 4562
E-mail: [email protected]
Facebook

https://tihanyvilla.webnode.hu  
 

Nemcsak vendéglátójuk várja Önöket szeretettel, hanem két kutyusa: Jocika és Misi is. Nálunk minden kutyus ingyen nyaralhat, a gazdik pedig nyugodtak lehetnek, hiszen kedvencük mellettük van.

kutyabarat kutyabarát
 
A Villa Borostyán a szeretet és harmónia helye. Elegáns, minden igényt kielégítő szálláshely családoknak, pároknak, baráti társaságoknak. A csodás kert, minden szobából élvezhető panoráma, a víz közelsége nyugtatja a lelket, frissíti az elmét. Tihany semmivel sem összehasonlítható mikroklímája ideális hely a pihenésre. Minden szobához, apartmanhoz saját teraszos kertrész tartozik kerti pihenőkkel. Ingyen biztosítunk kerékpárokat , csónakot, horgászfelszerelést. Áprilistól várjuk vendégeinket!
 
kutyabarat kutyabarát
 
A  Villa Borostyán egy 3 apartmanból és egy kétágyas szobából álló tihanyi szálláshely: 
 
Peonia apartman: A földszinten helyezkedik el. 25  nm csupa üveg, az ágyból gyönyörködhet a vendég a Balaton csodás panorámájában. Az apartman előtt saját félköríves terasz, bútorokkal, pihenővel. 4 fő elszállásorására alkalmas. Saját fürdőszobával, konyharésszel rendelkezik.
 
Jázmin apartman: Az első emeleten, körterasszal a Balatonra. 30 nm nagyságú, fehér szoba, minden kényelemmel. Fürdőszobával, konyharésszel, saját kertrésszel. 4 fő részére is kényelmes.
 
Rózsa szoba: Pici, de elegáns kétágyas szoba hatalmas ablakkal, balatoni panorámával. Lapostévé, 2 külön ágy  és saját csodás kertrész.
 
Levendula apartman: 60 nm nagyságú, minden extrával felszerelt apartman, a legszebb látképpel az egész Balatonra. Sarokkád, lapostévé, tölgyfa konyha és saját kertrész. 4-5 fő elszállásolására is alkalmas. 
 
kutyabarat kutyabarát
 
Az árak tartalmazzák a reggelit, kerékpárhasználatot, csónak használatot, horgászfelszerelés biztosítását. 
 
Kutyusoknak ingyenes. 
Gyerekeknek 3 év alatt ingyenes.

kutyabarat kutyabarát

kutyabarat kutyabarát

kutyabarat kutyabarát

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Petdesign - Kedvencwebshop.hu

Petdesign - Kedvencwebshop.hu

Szurdok-völgy

Szurdok-völgy

Engler Hotel

Engler Hotel

Múzsa Vendégház

Múzsa Vendégház