Hetényi Apartmanház és Családi Borbirtok

Baranya megye - Mecseknádasd  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7695 Mecseknádasd, Rékavölgyi út 17.
Telefon: +3620 222 84 81
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.hetenyipince.hu/  
 

Családunk elsősorban szőlészettel, borászattal foglalkozik, ám a Mecseknádasdon található Birtok központ olyan csodás helyen fekszik, hogy kihasználva az épület adottságait, szálláshelyeket is kialakítottunk itt. 2019-től pedig nem csak gasztronómiai szolgáltatásainkat, hanem vendégkörünket is szeretnénk bővíteni, így szeretettel fogadjuk négylábú családtagjaikkal érkező vendégeinket is.

Mivel épületünk tulajdonképpen élelmiszer-előállító üzem, ezért vendégeink kedvencei házon belül csak a Recepción, illetve a házikedvencek fogadására kijelölt apartmanban tartózkodhatnak. Épületen kívül viszont – többi vendégünk nyugalmát tiszteletben tartva – szabad mancsot kapnak és azt fedezik fel, amit csak szeretnének! Figyelem! A Kelet-Mecsek erdei kullancsokkal fertőzöttek, így ajánlatos érkezés előtt új bolhanyakörvet, vagy spot-ont beszerezni!

Az erdők látogatása kutyákkal a kijelölt túraútvonalakon, póráz használatával lehetséges. Mivel háziállatok fogadására csak egy apartmanunk áll rendelkezésre, kérjük időben egyeztessünk érkezésük dátumáról.

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

Belvárosi Állatpatika - Szombathely

Belvárosi Állatpatika - Szombathely

Chess étterem

Chess étterem

Budagyöngye Bevásárlóközpont

Budagyöngye Bevásárlóközpont